U duhu praznika – Mozzart poklanja svakog dana!
Foto: Promo

U duhu praznika – Mozzart poklanja svakog dana!

Sport -

Praznici su već stigli u Mozzartu! Novogodišnja groznica počinje ranije ove godine, jer najbolji igrači na online kazinu, u Novogodišnjoj Dominazziji, imaju priliku da osvoje keš bonuse i vredne robne i novčane nagrade. Takmičenje se održava u tri faze, sve do 14. januara, a potrebno je samo da se se u promo igrama – izzdominira!

Mozzart, poklon
foto: Shutterstock

Prva faza Novogodišnje Dominazzije traje do 31. decembra, igrači sa najvećim brojem dobitnih spinova na promo igrama tog dana osvajaju keš bonuse. Ipak, u toku je bitka i za nešto mnogo veće, jer pet igrača sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije u pomenutom periodu dobijaju fantastične poklone od Mozzartovog Deda Mraza:

1,mesto – iPhone 12 Pro Max 2. mesto – iPhone 12 3. mesto – MacBook Air 4. mesto – iPad Air 5. mesto – Sony Playstation 5

Novogodišnja rapsodija se tu ne završava, jer odmah sledi druga faza DOMINAZZIJE. Od 1. do 7. januara, svakog dana 30 igrača sa najvećim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije osvajaju keš bonuse, a igrač sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova druge faze osvaja iPhone 12!

Treća faza traje od 8. januara do 14. januara - 30 igrača sa najvećim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije osvajaju keš bonuse svakog dana, a igrač sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova na promo igrama će, takođe, osvojiti iPhone 12!

Vreme je za Novogodišnju Dominazziju!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track