Vikend je u znaku EL KLASIKA, ali OVU utakmicu takođe ne smete da propustite!
Foto: AP

Vikend je u znaku EL KLASIKA, ali OVU utakmicu takođe ne smete da propustite!

Sport -

Malo Primera, malo Serija A…

Pred nama je veče kao stvoreno za gledanje fudbalskih utakmica. Subota i najjače evropske lige na terenima. Pa, može li bolje od ovoga?!

Naravno da može, i to već ukoliko kliknete OVDE i preuzmete najveći bonus dobrodošlice – 1.500 RSD za online klađenje, a onda – pogled na vrhunsku ponudu i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi!

A šta nas to očekuje večera i sutra?

Borbe za titulu, opstanak, mesta koja vode u Ligu šampiona, Ligu Evrope… Nacionalna prvenstva se zahuktavaju, a u nastavku vam izdvajamo TOP 5 utakmica koje će obeležiti uzbudljiv vikend.

REAL MADRID – BARSELONA

(Subota 21:00)

El Klasiko - i to kakav! Specifična situacija za obe ekipe jer je moguće da će upravo ovaj derbi odlučiti šampiona, a da to neće biti ni Real ni Barselona. Iako igraju u Madridu, Kataloncima se ovog puta daje prednost. Činjenica je da Barsa nije kompletna, ali povrede Ramosa, Azara i Karvahala, te pozitivan test na koronavirus Varana, veliki su problemi za Real. Kvota na Barselonu je 2.40, a pobedom bi Lionel Mesi sa saigračima napravio veliki korak u trci za titulu. U tom slučaju, čekao bi se samo još jedan kiks Atletiko Madrida.

TOTENHEM – MANČESTER JUNAJTED

(Nedelja 17:30)

Tako blizu, a tako daleko je Mančester junajted iza prvoplasiranog gradskog rivala. "Crveni đavoli" su u drugom delu sezone podigli formu u Premijer ligi, takmičenju u kom su poslednji poraz doživeli u januaru. Sa druge strane, Totenhem je na poslednja tri meča u elitnom rangu engleskog fudbala odigrao utakmice sa sva tri znaka - pobeda, remi, poraz. U međuvremenu su "Pevci" ispali iz Lige Evrope od Dinamo zagreba, pa se čak pričalo i o smeni Žozea Murinja… Videćemo kakvi će domaćini biti sutra, ali prednost je na strani gostiju gde je kvota na dvojku fantastična – 2.50.

FIORENTINA – ATALANTA

(Nedelja 20:45)

Šta više da kažemo o Seriji A ove sezone?! Ono što nam italijanski fudbal pruža je zaista neopisivo. Kiša golova “pljusne” gotovo u svakom novom kolu, a neizvesnost u samom vrhu još uvek traje. Iako se Inter, sa 11 bodova prednosti, osamio na liderskoj poziciji, borba od 5. do 2. mesta je u punom jeku. Svi su na bod-dva razlike. Među njima je i Atalanta koja sutra odlazi na (uvek) nezgodno gostovanje Fiorentini. “Viola” je ekipa koja i prima i daje golove, igra sa dosta oscilacija i često zna da bude jako nepredvidiva, pa će biti interesantno videti hoće li “Boginji” da zakomplikuje bitku za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Gosti jesu favoriti, ali ako želite da ovaj meč ispratite bez stresa, onda su golovi realna opcija – predlog: GG3+.

INTER – KALJARI

(Nedelja 12:30)

Interesantan duel koji smo morali da izdvojimo. Iako na prvi pogled deluje da ovde nema prostora za dilemu, ipak, moramo vam skrenuti pažnju. Inter jeste prvi i važno mu je da do kraja sezone ne napravi kiks koji bi mogao da ga košta titule, ali treba imati u vidu i činjenicu da se Kaljari bori za opstanak i da se trenutno nalazi u “crvenoj zoni”. S obzirom da je reč o Italijanima, iskusniji kladioničari će ostaviti prostor i za veliko iznenađenje. Čak bi i bod gostima bio “veliki kao kuća”, te budite oprezni ako želite ovaj meč staviti na tiket. Zanimljivo kvota na X je čak 6.00!

BETIS – ATLETIKO MADRID

(Nedelja 21:00)

Dugo je Atletiko imao veliku bodovnu prednost i čak dve utakmice manje od najvećih rivala - Reala i Barselone. Ali, padom forme ekipa Dijega Simeonea je stigla u situaciju da ozbiljno razmišlja o tome da li je ovo sezona u kojoj će takmičenje završiti trofejom, ispred dva najveća španska kluba. Svaka utakmica u narednih devet kola, koliko je ostalo do kraja sezone je pravo finale za Atletiko, počevši od gostovanja Betisu, ekipi koja pokušava da izbori plasman u neko od evropskih takmičenja. Ako želi titulu, ne sme da kalkuliše – pobeda je imperativ, a OVDE je dvojka na Atletiko 2.45.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track