KARADŽIĆ O SELEKTORU: Mihajlović je garant uspeha, odluka za dve sedmice

Podrška

KARADŽIĆ O SELEKTORU: Mihajlović je garant uspeha, odluka za dve sedmice

Fudbal -
Siniša je napravio reprezentaciju koja na čelu sa njim ima svetlu budućnost i ne verujem da bi neko, ko bi ga eventualno nasledio, nešto bitno menjao u izboru igrača, kaže prvi čovek srpskog fudbala

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ponovio je da smatra da je ostanak Siniše Mihajlovića na mestu selektora reprezentacije Srbije garant uspeha, ali da će se o tome raspravljati za dve nedelje.

"Mislim da je Siniša uradio mnogo dobrih stvari od kada je selektor, pogotovo oko stvaranja novog tima. Napravio je reprezentaciju koja na čelu sa njim ima svetlu budućnost i ne verujem da bi neko, ko bi ga eventualno nasledio, nešto bitno menjao u izboru igrača. Siniša je garant uspeha", kaže prvi čovek srpske "kuće fudbala".

O statusu i radu selektora tek će raspravljati i razmatrati Izvršni odbor FSS. Karadžić kaže da Mihajlović neće "tek tako otići" i da je većina da on ostane na klupi "orlova" i u sledećem kvalifikacionom ciklusu."Za dve nedelje donećemo odluku o Mihajloviću", potvrdio je Karadžić.Upitan za njegov status u fudbalskom savezu od januara naredne godine, predsednik FSS je odgovorio:

"Javnosti neće biti dosadno u decembru! Da sačekamo da prođu ove dve utakmice, pa ćemo rešavati sva tekuća pitanja, kako ona vezana za selektora tako i ona oko mesta na kom sam ja".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track