KARADŽIĆ PROMENIO PLOČU: Nisam optimista kada je u pitanju ostanak Mihajlovića
Foto: Dado Đilas

Rastanak se primakao

KARADŽIĆ PROMENIO PLOČU: Nisam optimista kada je u pitanju ostanak Mihajlovića

Fudbal -
Nije Siniša izašao iz okvira zahteva koji su bili ranije, ali ne bih rekao da je u pitanju samo moj ostanak ili odlazak ključ njegove odluke, podvukao je predsednik FSS

Promenio ploču.

Iako je do juče govorio da je ostanak Siniše Mihajlovića na mestu selektora garant budućih uspeha fudbalera naše zemlje predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić potvrdio je da još uvek aktuelni selektor ima ponudu Sampdorije, ali i da nije optimista kada je u pitanju ishod razgovora o produžetku saradnje.

"Ne bih to mogao da potvrdim, jer razgovori sa selektorom Mihajlovićem još uvek nisu završeni. Pri kraju su, tako da u ovom trenutku ne mogu da kažem da će Mihajlović biti trener Sampdorije. Imali smo prethodnih dana intezivne razgovore sa Mihajlovićem, a on ima ponudu Sampdorije - kazao je Karadžić i dodao:

"Nisam optimista da će Mihajlović ostati selektor. Još uvek nismo u situaciji da razmišljamo o nasledniku, jer još nemamo definitivan kraj razgovora sa sadašnjim selektortom. Znaće se više u narednim satima ili danima. Detalje neću iznositi, imama pitanja i problema koji su rešivi, ali ima i onih koji nisu. Nije Siniša izašao iz okvira zahteva koji su bili ranije, ali ne bih rekao da je u pitanju samo moj ostanak ili odlazak ključ njegove odluke", podvukao je Karadžić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track