Nikolić: Igramo za sebe, ne za Zvezdu

Nikolić: Igramo za sebe, ne za Zvezdu

Fudbal -
Partizan je uvek favoriti protiv nas, ali, mi smo veoma motivisani i imamo svoje ambicije, poručio trener Rada

BEOGRAD - Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je danas da će njegov tim pokušati da pobedi lidera šampionata Partizan, ali ne zbog Crvene zvezde, nego zbog sebe i svojih ambicija.

"Smeta mi što se u najavi ove utakmice priča da bi trebalo da otkinemo bodove Partizanu za nekog drugog. Uvek ćemo igrati za sebe i za svoje bodove, punom snagom, a tako će biti i protiv Crvene zvezde", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Rada.

"Građevinari" u prolećnom delu šampionata nisu izgubili utakmicu, imaju tri pobede i dva remija, uz samo jedan primljeni gol i nadaju se nastavku pozitivne serije.

"Učinićemo sve da dođemo do cilja. Partizan je uvek favoriti protiv nas, ali, mi smo veoma motivisani i imamo svoje ambicije. Želimo, ne samo da ostanemo neporaženi, već da pobedimo".

Nikolić je dodao da su svi igrači, osim kapitena Tomislava Pajovića, spremni za duel sa crno-belima.

"Činjenica da ćemo igrati na Vračaru je hendikep za nas, ali ne i opravdanje za eventualni neuspeh. Nedostajaće nam naši navijači, ali igraćemo kao da čujemo njihovu pesmu", poručio je Nikolić Standardni prvotimac Rada Nikola Raspopović istakao je da su mečevi protiv Partizana uvek veliki motiv, pogotovo za mlađe igrače.

"Očekujem zanimljivu utakmicu pošto oba tima igraju veoma ofanzivno. Poštujemo Partizan, ali nećemo odustati od svog načina igre. Znamo sve njihove prednosti i mane i pokušaćemo to da iskoristimo", rekao je Raspopović.

Utakmica 21. kola Jelen Superlige između Rada i Partizana igra se sutra od 16 sati na stadionu Obilića na Vračaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track