(VIDEO) BRANISLAV IVANOVIĆ: Bitna je samo Srbija!
Foto: Adria Medija

POGLEDAJTE SNIMAK ADRIA MEDIA TV

(VIDEO) BRANISLAV IVANOVIĆ: Bitna je samo Srbija!

Fudbal -
Nije bilo sukoba, bilo je razgovora. Postoje stvari koje su istinite i one koje nisu. Adem i ja smo pričali i nismo bili sami, tako da nema tu šta da se krije, izjavio je kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović

BEOGRAD - Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović demantovao je da je u sukobu sa Ademom Ljajićem, kao i da igrač Rome zbog njega nije u nacionalnom timu. "Nije ni korektno ni lepo da pričam ili komentarišem nešto kad on nije tu. Neke stvari su teške i stvarno mi ne prijaju ni malo. Reprezentacija nije ničije vlasništvo i o pozivu igrača odlučuje samo selektor. Ne želim da se bilo kakve špekulacije povezuju sa mnom. Nisam ni jedan odsto bitniji od onog ko dođe prvi put", rekao je Ivanović.

On je dodao da je između njih bilo razgovora, ali nije želeo da to komentariše. "Adem nije tu i nepravedno je prema njemu da pričam. Nije bilo sukoba, bilo je razgovora. Postoje stvari koje su istinite i one koje nisu. Ja kao igrač ne mogu da ih komentarišem ili ispravljam. To znaju ljudi koji su to pisali. Adem i ja smo pričali i nismo bili sami, tako da nema tu šta da se krije. Selektor odlučuje o pozivu igračima. Nemam ja tu nikakva posla, niti želim da ih imam", zaključio je Ivanović. Fudbaleri Srbije 11. oktobra gostuju selekciji Jermenije, dok tri dana kasnije u Beogradu dočekuju Albaniju.POGLEDAJTE SNIMAK ADRIA MEDIA TV:

http://www.youtube.com/watch?v=XkNa3sR475Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track