LALATOVIĆ POSLE ČUKE: U Zvezdi svaka utakmica mora da se pobedi, sve ostalo je katastrofa
Foto: Crvenazvezdafk.com

Reakcija

LALATOVIĆ POSLE ČUKE: U Zvezdi svaka utakmica mora da se pobedi, sve ostalo je katastrofa

Fudbal -
Čuka se sjajno branila, ali mi smo pogađali prečke, spoljni deo mreže… Lopta jednostavno nije htela u gol. Ali i to mora da se zasluži, rekao je trener Crvene zvezde

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović, bio je prilično razočaran i ljut posle remija sa Čukaričkim (0:0) u 12. kolu domaće Superlige.

"Kada ne iskoristite šanse ne možete da pobedite", počeo je Lalatović, zastao, a potom nemoćno nastavio."Ne znam koliko nam je šansi potrebno. Jeste, Čuka se sjajno branila, ali mi smo pogađali prečke, spoljni deo mreže… Lopta jednostavno nije htela u gol. Ali i to mora da se zasluži".

Trener Crvene zvezde potom je rekao: "Jeste titula imperativ, ali ovo je Crvena zvezda, moraju da se nose sa tim. Ja kad igram nožni tenis hoću da pobedim, to hoću da prenesem i na njih. Kad dođu ovde moraju da zaborave navike iz bivših klubova. Od četiri utakmice ovde moraš da dobiješ četiri. Sve ostalo je katastrofa", grmi Lalatović.

On se osvrnuo i na rad na treninzima.

"U protekle dve nedelje posle svakog treninga ostanu da rade i Đorđe Rakić i Luka Jović i Đorđe Despotović, ali… Takođe, radimo neke stvari koje na treninzima ne dozvoljavam. Recimo, ko da dugu loptu na treningu mora da uradi deset sklekova. Želim da igru gradimo kroz pas. Ali posle ovoliko promašenih šansi, uvuče se nervoza i onda preskačemo igru, radimo ono što ne bismo smeli. I sve to pod pritiskom koji nosi utakmica", ističe šef struke, koji kao da nekad ne razume svoje pulene.

Lalatović je zatim zaključio: "Veliki je problem što Slavoljub Srnić i Filip Stojković kao Zvezdina deca ne igraju ove, već u Čukaričkom. Moram da im čestitam. I treneru Vladanu Milojeviću i gazdi Draganu Obradoviću. Imaju ovaj tim već dugu na okupu", naveo je Lalatović,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track