NE OTKRIVA TAJNU: Ivanović ne želi da kaže kako postiže golove

NE OTKRIVA TAJNU: Ivanović ne želi da kaže kako postiže golove

Fudbal -
Ako otkrijem onda neće više biti tajna, rekao je srpski fudbaler

Defanzivac Čelsija Branislav Ivanović je i protiv Pari Sen Žermena pokazao golgeterske sposobnosti i nakon remija 1:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona objasnio važnost svog pogotka.

"Moj gol je važan, jer nam daje malu psihološku prednost pred revanš. Kejhil je odlično odigrao petom i samo sam prirodno krenuo da zatresem mrežu. Imamo odlične defanzivce koji uvek pokušavaju da postignu gol i pritom sjajno brane svoj. Mislim da smo svi odigrali dobro i zbog toga smo i zaslužili pozitivan rezultat, ali bez obzira na sve, moramo da pobedimo u Londonu", poručio je Ivanović.

Na pitanje novinara da otkrije tajnu kako postiže toliko važnih golova ove sezone, Bane je uz osmeh odgovorio:

"Ako otkrijem tajnu, onda neće više biti tajna". Kapiten Srbije i desni bek "plavaca" uputio je jedini udarac za svoj tim ka golu PSŽ-a i u 36. minutu glavom zatresao mrežu, što mu je bio sedmi gol u Ligi šampiona od 2009. godine, čime ne može da se pohvali nijedan defanzivac.

"PSŽ ima tri fantastična napadača i bilo je teško da ih zaustavimo. Ujedno, Kurtoa je neverovatno branio, a teško je reći koji naš golman je bolji - obojica (Kurtoa i Čeh) su fantastični i sjajajn osećaj kada znate da vam odličan golman čuva leđa", naglasio je Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track