(VIDEO) SUZAMA DO SNOVA: Dečak je plakao kada je prodat Van Persi, a evo šta se sada dogodilo
Foto: PS

Priča sa srećnim krajem

(VIDEO) SUZAMA DO SNOVA: Dečak je plakao kada je prodat Van Persi, a evo šta se sada dogodilo

Fudbal -
Luis Dajmond je teško podneo prodaju Holanđanina Fenerbahčeu, a snimak na kojem plače kada je čuo šta se sprema, rastužio je čak i članove uprave turskog kluba, koji su rešili da ga iznenade

Na dan kada je uprava Mančester Junaujteda odlučila da proda Robina Van Persija turskom Fenerbahčeu, roditelji su snimili malog Luisa Dajmonda kako plače u sobi u kojoj su na zidu stavljeni posteri igrača koje je sam crtao. Pokazivao je na Robina van Persija.

"Zašto plačeš? Reci, mami", upitala ga je majka.

"Zbog njega, zbog Robina van Persija", govorio je mali Luis kroz suze. "Hoće da ga prodaju".

Top story: Turkey/Turquía @samdiamond9: '@Persie_Official my son is gutted you'… pic.twitter.com/okQHxdzUZU, see more http://t.co/WoH2fa9C0Z

— Seba Sebita (@sebawax) July 14, 2015

Kada se transfer dogodio, navijači Fenerbahčea su videli i ovaj snimak. I krenula je kampanja među njima. Želeli su da prikupe 2.000 funti kako bi ugostili malog Luisa u Istanbulu i omogućili mu da sretne Robina van Persija.Snimak je, u međuvremenu, pogledao i predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim koji je pozvao porodicu Dajmond da bude njegov gost u Istanbulu. Poziv je prihvaćen, a petogodišnjeg Luisa i njegove roditelje na istanbulskom aerodromu dočekale su čak i TV ekipe.

Luis će biti specijalan gost na prvoj utakmici Fenerbahčea ove sezone, dobiće i mesto u loži i to ne bilo kojoj - već u predsedničkoj loži! Nastup Van Persija na utakmici još nije potvrđen, ali će malom Luisu biti priređen susret sa ljubimcem. I ne samo to. Član Upravnog odbora Fenerbahčea obezbedio je porodici Dajmond petodnevno letovanje u Antaliji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track