Juventus pobedom nad Romom bliže tituli

Juventus pobedom nad Romom bliže tituli

Fudbal -
Torinski klub pobedom je iskoristio nerešen meč Milana i sada vodi na tabeli Serije A sa 71 bodom, dok prošlosezeonski šampioni zaostaju za tri boda

TOTINO - Fudbaleri Juventusa iz Torina savladali su u nedelju na svom terenu Romu sa 4:0 u derbi meču 34. kola Serija A i odvojili se na čelu tabele od Milana.

Torinski klub pobedom je iskoristio nerešen meč Milana i sada vodi na tabeli Serije A sa 71 bodom, dok prošlosezeonski šampioni zaostaju za tri boda pošto su na svom terenu igrali nerešeno 1:1 sa Bolonjom.

Derbi meč protiv Rome rešen je već na startu, pošto je Čileanac u dresu "stare dame" Arturo Vidal za samo četiri minuta dva puta pogodio mrežu Martina Stekelenburga.

Vidal je pogađao u 4. i 8. minutu. Pobeda Juventusa bila je osigurana u 26. minutu kada je Stekelenburg dobio crveni karton pa je rimski klub pored dva gola zaostatka nastavio i sa igračem manje.

Do kraja poluvremena Andrea Pirlo je povećao vođstvo na 3:0 i rešio meč. Pobedu najtrofejnijeg italijanskog kluba potvrdio je Klaudio Markizio u 52. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track