Zvezda dobija licencu UEFA
Foto: BETA

Crveno-beli isplatili bivše igrače

Zvezda dobija licencu UEFA

Fudbal -
Kurir saznaje da je klub uz pomoć sponzora podigao namenski refinansirajući kredit od jedne banke i tako isplatio dužnike

Mogu u UEFA.Crvena zvezda juče je isplatila 1,5 miliona evra bivšim fudbalerima i trenerima i tako stekla pravo da se ove sezone takmiči u Evropi! Kurir saznaje da je klub uz pomoć sponzora podigao namenski refinansirajući kredit od jedne banke i tako isplatio dužnike.

Tako će odlazak u Nion 25. maja biti samo formalnost za čelnike Crvene zvezde, jer će komisiji UEFA izložiti svu potrebnu dokumentaciju. Crveno-beli su isplatili Iliju Ivića, Klea, Fereiru, Milovanovića, Perovića, Lukaša...

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki uveren je da će njegova ekipa u nedelju (15.00) protiv Vojvodine ostati neporažena ovog proleća.

- Odmoriću nekoliko igrača, tu pre svega mislim na Tošića. Idemo da protiv Vojvodine odigramo dobar meč i trijumfujemo. Njima je meč važan zbog izlaska u Evropu, ali to je njihov problem. Želim da Crvena zvezda bez poraza ode na odmor - rekao je Prosinečki.

Posle meča u Novom Sadu igrački kadar odlazi na odmor do 18. juna, a Prosinečki će se pozabaviti pojačanjima.

- Moramo da se osvežimo i spremimo za Evropu u kratkom roku. Pričaću sa čelnicima kluba i izneti im svoja razmišljanja u vezi s prelaznim rokom - kazao je trener Crvene zvezde.

(A. R.)

Marko Vešović još tri godine na Marakani

Marko Vešović juče je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na još tri godine. Mladi reprezentativac Crne Gore naredne sezone će igrati na mestu desnog beka. Pored njega, klub nastoji da nove ugovore ponudi Darku Lazoviću, Srđanu Mijailoviću, Filipu Sto­j­ko­vi­ću i Dušku Tošiću, kako bi naredne sezone napali titulu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track