(VIDEO) VULETIĆ OPTIMISTA U VEŽBI ŽALBE CAS: Partizan živi život pun problema
Foto: Partizan.rs

Oglasio se i potpredsednik crno-belih

(VIDEO) VULETIĆ OPTIMISTA U VEŽBI ŽALBE CAS: Partizan živi život pun problema

Fudbal -

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić rekao je da je optimista u vezi sa tužbom Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani povodom suspenzije crno-belih iz evropskih takmičenja zbog dugovanja.

"Ovo nije konferencija povodom bilo kakve vrste katastrofičnog scenarija. Optimista sam u vezi sa slučajem pred CAS da ćemo iz ovog pravnog procesa izaći kao pobednici. Verujem i postoje dobre tendencije koje govore u prilog činjenici da ćemo verovatno uspeti u našim težnjama", rekao je Vuletić za klupsku televiziju.

Naveo je da je jedan od najgorih primera Andrija Živković, koji je odbio da produži ugovor sa Partizanom i bez obeštećenja potpisao za Benfiku, a zatim poslao opomenu pred tužbu."Govorio je da će pomoći omladinskoj školi, a čim je potpisao za Benfiku poslao je opomenu pred tužbu u iznosu od 11.000 evra i 52.000 dinara. Partizan se suočio sa nekoliko teških problema sa kojima se bori na sudu ili je te sporove izgubio vezano za provizije menadžera nekolicine fudbalera u dogovoru sa upravom koja je radila do 31. decembra 2014. godine", rekao je on.Vuletić je naveo da je "uprava u 2016. godini morala da podnese" i dugove napravljene pre 2015. godine od aviokompanija koje potražuju 30.000 evra za let u Milano na utakmicu sa Interom, kao i 20.000 evra od hotela gde su igrači išli na letnje pripreme.Takođe, pomenuo je i da su pojedini članovi Upravnog odbora iz Đurićeve uprave davali pozajmice klubu, a da su neki od njih pustili menice u septembru prošle godine."On na to ima pravo po zakonu, međutim, nije sve što je zakonito ujedno i časno", dodao je Vuletić i istakao da ne prima platu u Partizanu.Naveo je da je interes kluba ispred pojedinca."Partizan živi život pun problema, ali ga živi i ne može stalno da se oglašava povodom nekih izjava funkcionera iz rivalskih klubova. Stalno pokušavaju da unesu nemir u redove Partizana, u ovaj tim i trenera koji jako dobro radi, i sportski sektor koji nikada nije bio u poziciji da bude toliko autonoman. Interes Partizana je iznad interesa pojedinca i uvek bi morao biti. Partizan mora da živi i živeće, nosiće se sa svim problemima i preživeće", rekao je on."Verujem da ćemo pobediti u nastojanjima prema Uefi, da će Partizan ravnopravno konkurisati za oba trofeja u Srbiji. Verujem da samo snažan Partizan može da doprinese sportskoj Srbiji, ali hajde da ga ne čerupamo. Prihvatamo svaku kritiku, ali samo dozvolite da se čuje i druga strana. Neću se više oglašavati jezikom brojki, mnogo je rečeno, ali to je posledica jako tendecioznog i malicioznog pisanja i prenošenja određenih medija. Nadam se da će Partizan iz svega izaći jači i da će u nastavku priprema raditi još bolje", dodao je Vuletić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track