(KURIR TV) RUSI DŽABE KUKALI I ŽALILI SE UEFA: Ovako izgleda Marakana danas
Foto: Kurir sport/Aleksandar Radonić

Teren spreman za utakmicu

(KURIR TV) RUSI DŽABE KUKALI I ŽALILI SE UEFA: Ovako izgleda Marakana danas

Fudbal -

Crvena zvezda je jutros objavila fotografiju kako izgleda teren na stadionu "Rajko Mitić" posle informacije da se Krasnodar žalio na kvalitet trave i čak tražio izuzeće stadiona.

Fakat je da teren na popularnoj Marakani nije najvišeg kvaliteta, ali je više nego dobar za igru, što potvrđuje i fotografija.

Radnici koji održavaju travu na stadionu potrudili su se da ona bude u najboljem mogućem stanju za najvažniju utakmicu Crvene zvezde u poslednjih deset godina.

Čelnici Krasnodara navodno su se žalili UEFA i zahtevali suspenziju stadiona, odnosno odigravanje utakmice na nekom drugom mestu. Za razliku od njih, ljudima iz Sparte iz Praga nije smetao kvalitet trave na Marakani. Odigrali su utakmicu i nisu bilo kome kukali.

Očigledno je da su se Rusi prilično uplašili. Što fudbalera Crvene zvezde koji su im pokazali zube u Krasnodaru, što atmosfere i koreografije koja se očekuje u četvrtak u 21.00 čas, kada je zakazan početak meča.

Huk koji prave Delije i zaglušujuća buka u hiljadama decibela uterali su strah u kostima čelnicima i fudbalerima Krsanodara. Rusi znaju šta ih čeka, a posle ovakvog kukumavčenja UEFA sigurno je da neće biti prijateljski dočekani na Marakani.

foto: Kurir sport/Aleksandar Radonić

Pre nekoliko meseci, tačnije u martu, u šesnaestini finala Lige Evrope Mančester junajted je gostovao Rostovu. Tada se Murinjo žalio na kvalitet trave, ali je UEFA odbacila bilo kakvu mogućnost da se meč igra na nekom drugom stadionu.

Pristisak Junajteda je uspeo, pobedili su Ruse i prošli dalje. Izgleda da ljudi iz Krasnodara žele po istom receptu da pritisnu Crvenu zvezdu, ali je pitanje hoće li im uspeti. I još jedno opažanje.

Za vikend su igrali baš u Rostovu, na teškom i tvrdom terenu gde se povredio Mihailo Ristić. Tada im nije palo na pamet da protestvuju.

foto: Kurir sport/Aleksandar Radonić

Aleksandar Radonić/Kurir sport

Foto: Aleksandar Radonić/Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Gospodo iz Krasnodara, niste vi Mančester Junajted

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track