Najnovije vesti

(FOTO) NA PONOS ZVEZDAŠA: Ovako će izgledati novi plato na prilazu Marakani
Foto: Crvenazvezdafk.com

Radovi na sve strane

(FOTO) NA PONOS ZVEZDAŠA: Ovako će izgledati novi plato na prilazu Marakani

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda polako se oporavlja posle godina teške finansijske dubioze.

Da je stanje u kasi crveno-belih mnogo bolje nego što je bilo svedoče obimni radovi na stadionu i oko samog objekta na sređivanju terena, tribina i ostalih najvažnijih tačaka kako bi fudbaleri i navijači imali najbolji mogući komfor.

Važno je reći da su veliku radnu akciju letos pokrenuli zvezdaši i da ona od tada traje.Ono što će takođe biti preduzeto u narednom periodu na planu obnove je pravljenje prilaza ka severnoj tribini. Fudbalski klub Crvena zvezda je sa ponosom predstavio novi izgled prilaza ka najčuvenijoj tribini Zvezdine fudbalske školjke.

- Kao što smo ranije najavili u okviru radne akcije koju su pokrenuli zvezdaši, planirana je i izgradnja stepeništa i uređenje platoa iza severne trebine. U radnu akciju uključili su se i prijatelji zvezdaši iz saobraćajnog instituta CIP, i izradili projekat. U četvrtak, 12. oktobra, u prostorijama kluba je održana prezentacija projekta kojoj su prisustvovali članovi rukovodstva kluba i zvezdaši pokretači radne akcije. Takođe urađen je i projekat potpornih stubova iza severne tribine stadiona - navodi se na sajtu Zvezde.

foto: Crvenazvezdafk.com

Radovi na sređivanju stadiona „Rajko Mitić“ traju sada već mesecima.

Centralni teren je obnovljen, a u toku je postavljanje novih stolica unutar stadiona.

Iza južne tribine rade se novi tereni, obnavljaju stari, a postavljeni su i novi reflektori koji će omogućiti dečacima iz Omladinske škole Crvene zvezde da treniraju i u popodnevnim odnosno večernjim terminima. Iza severne tribine stadiona takođe se obnavljaju tereni, a u toku su i radovi na izgradnji hale koja će biti zatvorena.

- Očekuemo da se svi zvezdaši uključe u dalju razradu i realizaciju projekta, kako bismo što pre uredili i ovaj deo naše „kuće“. Zvezdašima iz instituta CIP velika zahvalnost na angažovanju koje su pokazali - poručili su iz kluba.

Kurir sport, Foto. crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su najveći Zvezdini aduti u Evroligi

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...