LALATOVIĆ PROTIV SVOJE ZVEZDE: Rekao sam igračima da će biti heroji
Foto: fkcukaricki.rs

DERBI NA BANOVOM BRDU

LALATOVIĆ PROTIV SVOJE ZVEZDE: Rekao sam igračima da će biti heroji

Fudbal -

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Super lige Srbije protiv Crvene zvezde nema šta da izgubi i dodao da bi bio zadovoljan svakim rezultatom osim porazom.

"Sigurno je da nemamo šta da izgubimo. Igramo protiv u ovom trenutku najbolje ekipe. Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim, na svim pozicijama imaju igrače koji mogu da reše utakmicu, međutim, imamo i mi šta da pokažemo. Daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat, a to je za nas sve sem poraza. Atmosfera je dobra, imamo i dobar niz, odnosno 12 utakmica bez poraza. Očekujem pun stadion", rekao je Lalatović, nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde.

Čukarički će sutra na Banovom brdu dočekati Zvezdu u 18. kolu Super lige Srbije.

"Rekao sam mojim momcima da nemaju šta da izgube. Cela Srbija očekuje pobedu Zvezde, svi očekuju da mi izgubimo. Zato ako odigramo dobro i napravimo rezultat, rekao sam im 'bićete heroji'. Mogu slobodno to da kažem", rekao je trener Čukaričkog.

Čukarički je trenutno šesti na tabeli sa 31 bodom, a Crvena zvezda prva sa 15 bodova više.

Karte za utakmicu mogu se kupiti i sutra od 10 časova do početka utakmice na blagajni stadiona Čukaričkog na Banovom brdu, po ceni od 400 dinara za istok i 500 za zapadnu tribinu.

Utakmica na Banovom brdu igraće se od 15.00.

(Beta, Foto)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Pa dokle bre? Sudija Anđelovski ponovo na terenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track