BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA! DA LI JE MOGUĆE DA OVAJ ČOVEK I DALJE SUDI?! Gde god se pojavi napravi cirkus: Ovo su najskandaloznije odluke sudije Obradovića! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić

UVEK U CENTRU PAŽNJE

BRUKA I SRAMOTA SRPSKOG FUDBALA! DA LI JE MOGUĆE DA OVAJ ČOVEK I DALJE SUDI?! Gde god se pojavi napravi cirkus: Ovo su najskandaloznije odluke sudije Obradovića! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbalska Srbija je u šoku zbog skandaloznog suđenja na meču Spartak - Radnički Niš.

Fudbaleri Spartaka su u derbiju za plasman u Evropu savladali ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 2:0, a meč je obeležilo sramno suđenje Srđana Obradovića.

Subotičani su oba gola postigli iz penala, od kojih je drugi verovatno "najsmešniji" penal ikada.

Kako je lopta ušla u šesnaesterac, tako je Obradović pokazao na belu tačku. Mnogima u prvi mah nije bilo jasno šta se dešava, pa su nastavili sa igrom. Kada su shvatili šta je dosudio, igrači iz Niša su se uhvatili za glave, a Subotičani su u neverici nameštali loptu na kreč.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Međutim, ovo nije prvi put da Obradović vidi nešto što niko na stadionu ne vidi. Donosio je skandalozne odluke sudeći večiti derbi, omladinsku ligu, Prvu ligu Srbije...

Ovo su neke od najkontroverznijih odluka sudije iz Jagodine:

Zvezdin gol iz auta

Možda i najpoznatija greška Obradovića desila se na 153. večitom derbiju kada je fudbalerima Zvezde lopta pobegla u gol-aut pre nego što je Ruiz vratio u igru, posle čega je Zvezda postigla gol protiv Partizana.

Fantomski penal

Pre nekoliko godina na meču omladinske lige između Napretka i Slobode dosudio je penal koji je samo on na stadionu video.

Bio je u centru pažnje i na utakmici omladinaca Napretka i Jagodine.

Još jedan kontroverzan penal dosudio je na meču između ČSK Čelareva i Dinama iz Vranja.

Na meču Bačka - Mladost Lučani procenio je da je igrač Mladosti igrao rukom u kaznenom prostoru posle centaršuta i pokazao na belu tačku. Njegova odluka izazvala je revolt gostiju i njihovog trenera Neška Milovanovića, koji je povukao ekipu sa terena. Pogledajte na 1:02.

Prošle godine Obradović je bio glavna tema u fudbalskoj Srbiji posle utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine (2:0).

Novosađani su se javno žalili na njegovu arbitražu, tvrdeći da je kod rezultata 0:0 neopravdano isključio Nikolu Antića, a potom i svirao penal za Crvenu zvezdu posle starta Marka Vukasovića nad Ričmondom Boaćijem.

Kurir sprot, foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Čišćenje! Svi oni uskoro odlaze iz Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track