GROBARI TERAJU ĐUKIĆA: Evo šta je trener Partizana izjavio posle blamaže u Surdulici
Foto: Starsport©

CRNO-BELI PORAZOM KRENULI U SUPERLIGAŠKU SEZONU

GROBARI TERAJU ĐUKIĆA: Evo šta je trener Partizana izjavio posle blamaže u Surdulici

Fudbal -

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegova ekipa nije imala rešenje protiv zatvorene odbrane Radnika u današnjoj utakmici i istakao da crno-beli moraju da poboljšaju realizaciju.

"Sigurno da ne mogu biti zadovoljan, izgubili smo utakmicu. U prvom poluvremenu nismo uspeli da stvorimo nijednu zrelu šansu, u drugom smo stvorili veliki broj šansi, ali nismo uspeli da iz realizujemo... Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobedjujemo", rekao je Đukić za Arenu sport nakon meča.

Fudbaleri Partizana porazom su počeli novu sezonu u Super ligi Srbije, pošto su danas izgubili od Radnika u Surdulici sa 1:0.

"Ovo je nešto s čime ćemo se susretati u Super ligi, zatvorene odbrane... Danas nismo uspeli da nadjemo rešenje", rekao je Đukić.

Crno-beli su imali veliku podršku navijača, koji su ponovo skandirali: Đukiću, odlazi.

Trener Radnika Mladen Dodić bio je prezadovoljan pobedom svoje ekipe.

"Uspeli smo defanzivno da odradimo odlično, da samo gol, da stvorimo nekoliko šansi. Naravno da je Partizan imao dominaciju, da je imao mnogo više šansi od nas, da li je njih stigao umor... Međutim, to ne umanjuje značaj pobede mojih momaka koji su dali svoj maksimum. To će nam biti cilj i na dalje, da uvek dajemo svoj maksimum", rekao je Dodić.

Kraj meča obeležila je i povreda fudbalera Partizana Ognjena Ožegovića. Dodić je poslao doktora Radnika na teren da pomogne Ožegoviću iako sudija nije dao dozvolu na tako nešto.

"Nažalost imam iskustva, i ja sam povredjivan na terenu, ali kada dodje do sudara odmah moraju da reaguju i sudija i doktori, nekada su sekunde u pitanju", rekao je Dodić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track