IMAO SAM SEKS SA ROĐENOM SESTROM I TETKOM, A MAJKA MI JE ŽRTVOVANA U OBREDU CRNE MAGIJE! Fudbalska zvezda šokirala PRIZNANJEM U CRKVI, pa zamolila sve za oproštaj! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

LAGAO JE I ZA GODINE

IMAO SAM SEKS SA ROĐENOM SESTROM I TETKOM, A MAJKA MI JE ŽRTVOVANA U OBREDU CRNE MAGIJE! Fudbalska zvezda šokirala PRIZNANJEM U CRKVI, pa zamolila sve za oproštaj! (VIDEO)

Fudbal -

Zvezda afričkog fudbala Šive N'Zigoja šokirao je ceo svet skandaloznom životnom pričom koji je ispričao tokom mise u crkvi, a tom prilikom sve prisutne zamolio da se pomole za njegov oproštaj.

Gabonac, koji je poznatiji pod nadimkon Star, krajem devedesetih godina imao je odličnu priliku da postane velika fudbalska zvezda širom sveta, ali je nije iskoristio.

Ovaj Afrikanac je već sa 16 godina privukao veliku pažnju fudbalskih stručnjaka, zaigrao je u Ligi šampiona, a u istoriju afričkog fudbala upisao se na Afričkom kupu nacija 2000. godine.

Nažalost, usprkos tome što je puno obećavao na terenu, on nije ispunio velika očekivanja i potencijal pa je ubrzo krenuo na višegodišnju turneju po francuskim i belgijskim niželigašima. Tu je malo lagao, pa da bi bio konkurentniji u mlađim uzrastima, skrivao je prave godine!

Pored toga, njegova majka je žrtvovana u obredu crne magije kako bi on uspeo u fudbalu. Ali žrtva je bila uzaludna jer se Šiva za to vreme, umesto da naporno trenira, upoznavao sa čarima seksa, i to sa rođenom sestrom, tetkom i nekim prijateljima.

Sve ovo bivši fudbaler priznao je pred desetinama svedoka u crkvi, na obredu čiji je snimak obišao svet.

"Lagao sam da imam pet godina manje kako bih lakše uspeo u konkurenciji s mlađima. Kao fudbaler sam potpisao puno unosnih ugovora i tako porodici doneo dosta novca. Ali zajedno s tim u nju je ušao i razdor. Kako bi sav novac zadržao za sebe, moj otac je majku žrtvovao u obredu crne magije. U snu mi se prikazalo njegovo pitanje hoće li to uraditi. Odbio sam, ali to delo je bilo već učinjeno...", otkrio je Šivu koji je u međuvremenu primio hrišćanstvo i promenio ime u Isaija.

"U to vreme imao sam seksualne odnose sa svojom tetkom, rođenom sestrom i bliskim prijateljem, nakon čega sam ušao u dugu vezu s drugim muškarcem. Molim vas za oproštaj...", rekao je fudbaler i ostavio sve u šoku.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track