KRISTIJANO, VELIKI SI! Dečaku (8) na utakmici STALO SRCE, Ronaldo je učinio nešto zbog čega mu se klanja čitava planeta! (VIDEO)
Foto: Profimedia

gest za divljenje

KRISTIJANO, VELIKI SI! Dečaku (8) na utakmici STALO SRCE, Ronaldo je učinio nešto zbog čega mu se klanja čitava planeta! (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je po ko zna koji put pokazao da pored toga što je odličan fudbaler ima i veliko srce.

Iako mnogi ne vole zbog njegovog izraženog ega, Ronaldo je definitivno jedan od najplemenitijih fudbalera na svetu i to je ponovo dokazao.

Poslao je emotivnu poruku podrške malenom Urugvajcu koji je pre nekoliko dana doživeo srčani udar na utakmici.

Osmogodišnji Fakundo Ruiz igrao je fudbal sa svojim vršnjacima i u jednom trenutku se samo srušio. Njgovo srce je stalo i nekoliko minuta nije kucalo. Srećom, lekari su brzo reagovali i uspeli su da ga spasu.

Ronaldo je čuo za ovaj strašan događaj i rešio je da pošalje poruku svom mladom kolegi.

"Ćao, Fakundo, šaljem ti zagrljaj. Oporavi se brzo. Sve će biti kako treba. Moraš imati snage, a kad se oporaviš moraš doći u Torino da gledaš našu utakmicu. Važi? Oporavi se brzo prijatelju", poručio je Ronaldo.

Maleni fudbaler je ujedinjio čitav Urugvaj. Već danima se širom zemlje održavaju humanitarni turniri na kojima se prikuplja novac za njegovo lečenje.

Inter se vratio u LŠ posle višegodišnjeg odsustva i dočekuje Totenhem, prilično redovno učesnika ovog takmičenja. Kec na Meaci je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Totenhem.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track