ANĆELOTI POHVALIO CRVENO-BELE: Teško je protiv Zvezdine odbrane
Foto: Foto: Starsport©

pošteno

ANĆELOTI POHVALIO CRVENO-BELE: Teško je protiv Zvezdine odbrane

Fudbal -

Trener Napolija Karlo Ančeloti rekao je da nije ljut na svoje fudbalere zbog večerašnjeg remija sa Crvenom zvezdom i naveo da je zadovoljan nastupom jer je teško igrati protiv odbrane beogradskog kluba.

"Zadovoljan sam igrom jer je teško igrati protiv Zvezdine odbrane. Malo nam je nedostajalo i sreće. Zvezda je igrala onako kako je trebalo, defanzivno, na kontranapade", rekao je Ančeloti novinarima posle utakmice u Beogradu.

Zvezda i Napoli odigrali su u Beogradu nerešeno 0:0 u prvom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Nisam ljut, ali mi je žao jer mislim da je trebalo da pobedimo. Igru svoje ekipe ocenio bih šesticom. Nedostajalo nam je malo i sreće kada smo pogodili prečku. Skoro sve je bilo dobro. Kontrolisali smo utakmicu, ali nam je malo nedostajalo da pobedimo. Ne bih ništa menjao da se opet igra utakmica", kazao je Ančeloti.

Dodao je da nije potcenio Zvezdu time što su Dris Mertens i Marek Hamšik utakmicu počeli na klupi.

"Nisam potcenio Zvezdu, oni su bili umorni od prošle utakmice", naveo je italijanski stručnjak.

Na pitanje da li će navijati za Zvezdu u ostatku Lige šampiona kako bi im pomogla da se plasiraju u narednu fazu, rekao je: "Ovo je prva utakmica, ima ih još pet i ne navijamo ni za koga osim za nas".

Kada je reč o sudjenju, Ančeloti je naveo da je arbitar bio dobar tokom utakmice, ali da misli da je "malo grešio" na kraju.

Italijanske novinare zanimalo je njegovo mišljenje o tome što je Napoli neefikasan, na šta je odgovorio: "Još treba da nadjemo balans. Puno se priča o primljenim golovima, a sada ih ne dajemo. Teško je igrati posle Svetskog prvenstva".

Napoli će u sledećem kolu Lige šampiona dočekati Liverpul, dok će Zvezda gostovati Pari Sen Žermenu.

Kurir sport

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track