MA KAKAV VESTFALEN... MARAKANA JE ZAKON! Marin:  Ovo nikad neću moći da zaboravim! (VIDEO)
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Presrećan

MA KAKAV VESTFALEN... MARAKANA JE ZAKON! Marin: Ovo nikad neću moći da zaboravim! (VIDEO)

Fudbal -

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da nikada nece moći da zaboravi atmosferu sa tribina protiv Napolija i naveo razliku u odnosu na najbolji ambijent u Nemačkoj - stadion Borusije iz Dortmunda.

"Osećaj je fenomenalan, kad sam ušao na teren Marakane ovo nikad neću moći da zaboravim. To ne može da se meri ni sa Vestfalenom, tamo jedna tribina navija, a ovde ceo stadion. Kad je krenula himna Lige šampiona, ništa se nije čulo sem navijača".

Marine je rekao da je remi protiv Napolija (0:0) dobar rezultat, ali i da su mogli i do pobede na startu Lige šampiona.

Crveno-beli su u sjajnoj atmosferi pred više od 50.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" odoleli drugom timu Italije i osvojili prvi bod u debitanskom nastupu u Ligi šampiona.

"Imamo dobru ekipu, videli smo da mozemo da igramo sa timovima kao što je Napoli. Dobro smo odigrali, zadovoljan sam bodom, iako smo možda mogli do sva tri", rekao je Marin novinarima posle meča.

Bivši nemački reprezentativac dodaje da je u finišu nedostajalo mirnoće za pobedu, pre svega kod šansi Ricmonda Boaćija.

"Posledenje dve tri kontre što smo imali su nam falile za pobedu. Možda smo mogli da sačekamo i da budemo strpljiviji. Išli u šut sa 20 metara, a mogli malo da sačekamo jer je bilo bolje pozicioniranih igrača".

Duel sa Partizanom predstojećeg vikenda ocenio je kao važniji i od Napolija.

"Protiv Partizana hoćemo da pokažemo da smo najbolji u Srbiji. Čak nam je bitniji od Napolija. Svi očekuju od nas pobedu, ali derbi je derbi i jako je opasno. Moramo da imamo punu koncentraciju", zaključio je Bivši vezista Čelsija, Sevilje i Olimpijakosa.

Crvenu zvezdu u nedelju očekuje derbi sa Partizanom u Humskoj, a 3. oktobra gostovanje Pari Sen Žermenu u Ligi šampiona.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track