brutalno

MAMA MIA, ŠTA JE OVO: Navijač Napolija ZANEMEO dok je gledao koreografiju Delija! RUKE MU SE TRESLE OD UZBUĐENJA (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova na svom terenu sa ekipom Napolija na premijeri u Ligi šampiona.

Ovim rezultatom su pre svega bili zadovoljni domaći navijači, ali ni gostujući nisu otišli nezadovoljni. Njihovo zadovoljstvo se nije odnosili na rezultat, što je i i logično, nego na atmosferu koju su zatekli na najvećem srpskom stdionu.

Jedan od njih je uz komentar "Mama mia!" ("Majko moja!") snimao atmosferu na Marakani, na kojima je sve bilo u znaku nekadašnjeg prvaka Evrope, a onda je počela i pesma sa severne strane.

I dok je u pozadini išla pesma Delija, koja je nadglasala himnu Lige šampiona, ovaj navijač drhtavom rukom snimao atmosferu uz povike ''Mama mia.''

Podsetimo, u svom prvom nastupu u novom formatu Lige šampiona, a svom prvom u eliti od 1992. godine, Crvena zvezda je osvojila bod odigravši 0:0 sa italijanskim predstavnikom u grupi C, u kojoj su još Liverpul i Pari Sen Žermen. Naredni rival crveno-belih biće PSŽ, u Parizu 3. oktobra, a u taj meč crveno-beli će ući sa bodom više od "svetaca" predvođenih Nejmarom, koji su izgubili od Liverpula sa 3:2 na Enfildu.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track