PARTIZAN ANGAŽOVAO STRUČNJAKE: Geodetski premer pokazuje da gola NIJE BILO! (VIDEO, FOTO)
Foto: Pritnscreen

POLEMIKA TRAJE

PARTIZAN ANGAŽOVAO STRUČNJAKE: Geodetski premer pokazuje da gola NIJE BILO! (VIDEO, FOTO)

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan angažovao je stručnjake koji su na geodetskom primeru pokazali kako gola Crvene zvezde u 158. večitom derbiju nije bilo.

Sudija Danilo Grujić priznao je gol Ričmonda Boaćija, kojim je Crvena zvezda izjednačila u 158. večitom derbiju sa Partizanom.

Posle kornera sa leve strane, u 74. minutu Boaći je glavom šutirao, Stojković intervenisao... Sudija Grujić se konsultovao sa pomoćnicima da li je lopta celim obimom prešla gol-liniju i na kraju priznao gol.

Večeras se igra veliki derbi Istanbula. Ni Fenerbahče ni Bešiktaš nisu počeli sezonu kako se očekivalo, pa to donosi još veću tenziju. Kec na Fener je 2,65, dvojka 2,70, a iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Bešiktaš.

Na snimcima je teško proceniti da li je gol regularan.

Međutim, FK Partizan je angažovao stručnjake koji su na geodetskom primeru došli do zaključka da gola nije bilo.

geodetski primer govori da nije bio gol
geodetski primer govori da nije bio golfoto: Pritnscreen

ŠTA JE GEODETSKI SNIMAK? Geodetski snimak je grafički prikaz stvarnog stanja na terenu, položaja i oblika objekata, infrastrukture, topografije i njihovih međusobnih odnosa. Geodetski snimak po pravilu sadrži i visinsku predstavu terena, koja se može prikazati kotama i izohipsama.

1 / 4 Foto: Pritnscreen

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track