URNEBESNA PREPIRKA U STUDIJU! Čiji je Stojke?! Dule Savić i Ivica Iliev nasmejali do SUZA celu Srbiju! (VIDEO)
Foto: Printsrkin

hit

URNEBESNA PREPIRKA U STUDIJU! Čiji je Stojke?! Dule Savić i Ivica Iliev nasmejali do SUZA celu Srbiju! (VIDEO)

Fudbal -

Legenda Crvene zvezde Dušan Dule Savić i sportski direktor Partizana Ivica Iliev razmenili su utiske sa 158. večitog derbija.

Savić i Iliev su bili gosti u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana. Izneli su svoje mišljenje o spornom golu, neprimerenoj izjavi Vladimira Stojkovića...

foto: Printscreen

Dule Savić je priznao da je Partizan bio bolji na ovom meču i da je zaslužio pobedu.

"Ponovo se pokazalo da favorit ne mora da pobedi. Zvezda je na papiru bila favorit, unapred su je proglasili pobednikom... Partizan je na našu žalost bio puno bolji od Zvezde, zaslužio je da pobedi. Na sereću završilo se 1:1. Jedini ružan utisak je taj incident kod Zvezdinog gola i nespretna izjava golmana Partizana Stojkovića", rekao je legendarni fudbaler Zvezde.

Savić smatra da je Zvezdin gol regularan.

"Kada se posle utakmice napravila analiza videlo se da je gol. Nisam gledao da li su sudije ... Partizan je zaslužio pobedu, bilo je bolji, ali bio je gol".

Iliev je prezadovoljan igrom svojih fudbalera, a za razliku od Savića smatra da lopta nije prešla gol liniju celim obimom.

"Odlična igra Partizana je glavni utisak. Medijski se napravila slika da je Zvezda superiorinija od Partizana, kao da utakmica ne mora ni da se igra.

Svi ćemo diskutovati, meni kao čoveku iz Partizana nije gol. Dovoljno je da malo kači liniju i gol je neregularan. Da li je ona ušla preko zamišljene linije? Nikada to nećemo moći da saznamo. Mi smo jedini predlagali VAR, insistirali da se uvede nešto što bi u ovom slučaju moglo da pomogne. Tužno je što će se posle ovog meča pričati o incidentu, a ne o sjajnoj igri Partizana..."

foto: Printsrkin

Na red je došao i golman Vladimir Stojković. Naime, Savić nije hteo da komentariše njegovu neprimerenu izjavu, već je istakao da je upravo on kriv za taj gol jer je bio očajno postavljen... Iliev je odmah počeo da brani svog gomana:

"Naš golman je poslednjih 20 godina najbolji golman u Srbiji i jedan od najzaslužnijih za plasman na Svetsko prvenstvo", počeo je Iliev, međutim, Savić ga je odmah prekinuo.

"Nije on bio samo vaš golman, prvo je bio naš golman", rekao je uz osmeh legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Iliev se nasmejao i dodao:

"Neka onda bude najbolji srpski golman".

Voditeljka je onda postavila pitanje: "Da li je on Zvezda ili Partizan".

"On je sigurno u duši Zvezdaš, tu nema dileme, prva ljubav zaborava nema. Ovo posle je bilo neko razočarenje...", rekao je Savić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track