NIŠTA NIJE ŠTIMALO U DERBIJU Milojević: Ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga
Foto: Starsport©

ZVEZDA GOSTUJE NAPRETKU

NIŠTA NIJE ŠTIMALO U DERBIJU Milojević: Ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova odgovornost najveća za lošu igru u derbiju, ali da je duel sa večitim rivalom Partizanom "arhiviran" i da je ekipa fokusirana na zaostali meč protiv Napretka u Kruševcu.

"Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac, ekipi koja nam je rezultatski napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim, što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica", rekao je Milojević je na konferenciji za medije.

On se još jednom osvrnuo na remi 1:1 u 158. večitom derbiju i na prethodne evropske izazove.

"Stvarno imam poverenje u ove igrače, to je bila jedna utakmica u kojoj ništa nije "štimalo", ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga. Probaćemo da ispravimo sve greške. Zabrinutost uvek postoji i kad imamo dobre rezultate i kad igramo dobro. Uvek hoćemo ono što je dobro da još poboljšamo, a loše da popravimo. Stavili smo tačku na duel sa Partizanom. Idemo dalje, desila se takva utakmica. Čeka nas novi izazov i utakmica u Kruševcu biće skroz drugačija, a teško je porediti Napoli i Salcburg sa drugim mečevima jer nemaju mnogo toga zajedničkog" Milojević se dotakao i igračkog kadra, odnosno problema sa povredama i mogućim rotacijama u timu.

"Imamo problema, ali videćemo još na koga ću moći da računam. Vujadin Savić je nastavio sa terapijom, Nikolu Stojiljkovića očekujemo vrlo brzo sa nama, a i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga pruže, u to sam ubeđen i nemam nikakvu dilemu. Želimo da se što pre integrišu. Imam poverenje i u Kafua, niko od njih nije zaboravio fudbal, možda njemu samo treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i kroz rad se sve prevazilazi", istakao je MIlojević.

Odložena utakmica 5. kola Superlige između Napretka i Crvene zvezde igra se sutra od 18.30 sati u Kruševcu.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track