DE LAURENTIS OTKRIO ŠOKANTAN SCENARIO! Predsednik Napolija: Čuo sam šta će se desiti ukoliko izbace Zvezdu iz Lige šampiona! (VIDEO)
Foto: Reuters

u njegovom stilu

DE LAURENTIS OTKRIO ŠOKANTAN SCENARIO! Predsednik Napolija: Čuo sam šta će se desiti ukoliko izbace Zvezdu iz Lige šampiona! (VIDEO)

Fudbal -

Posle skandaloznog natpisa francuskog lsita ''Lekip'' o navodnom nameštanju utakmice Crvene zvezde i PSŽ u javnosti se podigla velika prašina.

Naravno, nakon brzih saopštenja oba kluba javile su se i velike fudbalske legende koje su odmah negirale ove navode.

Verovali ili ne, ove glasine su se čule čak do Napulja, pa se oglasio i predsednik kluba koji je u grupi sa ove dve ekipe, Aurelio de Laurentis.

Navodno, ukoliko bi se dokazalo da je utakmica nameštena i da su Beograđani eliminisani, u ovoj grupi Lige šampiona bi navodno svi rezultati bili poništeni i sve bi krenulo od nule.

- Sve je moguće, ništa još nije zvanično, ali čuo sam da će u slučaju izbacivanja Zvezde, takmičenje u našoj grupi krenuti od nule i da neće važiti dosadašnji bodovi - rekao je De Laurentis za italijanske medije na otvaranju kluba navijača Napolija u Salopaki, gradiću nadomak Napulja.

Opšte je poznato da Laurentis voli pažnju medija i da vrlo često daje informacije koje nisu proverene po cenu lične slave i pažnje medija. Da li će i sada biti takav slučaj, saznaćemo uskoro.

Podsetimo, Napoli je u Beogradu odigrao bez golova sa Zvezdom u okviru prvog gola Lige šampiona.

U drugom kolu Zvezda je poražena u Parizu od PSŽ sa 1:6, dok je Napoli u Italiji bio bolji od Liverpula golom Insinjea u 90. minutu.

Kurir sport

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track