OGLASIO SE FRANCUSKI KRALJ ADVOKATA KOGA SU CRVENO-BELI ANGAŽOVALI DA IH BRANI: Ovo su prvi koraci Zvezde posle optužbi za nameštanje meča sa PSŽ-om (FOTO)
Foto: Prodimedia

VEĆ NAČINJENI KONKRETNI POTEZI

OGLASIO SE FRANCUSKI KRALJ ADVOKATA KOGA SU CRVENO-BELI ANGAŽOVALI DA IH BRANI: Ovo su prvi koraci Zvezde posle optužbi za nameštanje meča sa PSŽ-om (FOTO)

Fudbal -

FK Crvena zvezda angažovala je najpoznatijeg francuskog advokata Erika Dipon-Moretija i njegovog saradnika Antoana Vea u odbrani časti posle sumnji, koje je izneo "Lekip", vezanih za klađenje i nameštanje utakmice sa PSŽ-om.

Erik Dipon-Moreti je ugledni advokat iz kancelarije "Dipon-Moreti i Ve" iz Pariza. Poznat je po brojnim poznatim slučajevima koje je na sudu dobio.

Ta advokatska kancelarija se oglasila poručujući da je Crvena zvezda podnela tužbu za klevetu, ali i da će istrajati u nameri da otkrije ko je taj insajder, čije su informacije temelj celog slučaja.

''Fudbalski klub Crvena zvezda je šokiran neverovatnim optužbama o navodnom nameštanju meča sa Pari Sen Žermenom 3. oktobra 2018. godine. Apsolutno nema dokaza koji podržavaju ove optužbe koje su očigledno rezultat anonimne i zlonamerne dojave.

Zbog toga je klub angažovao advokate Erika Dipon Moretija i Antoana Vea i podneo tužbu zbog klevete, a sve u cilju indentifikacije i kažnjavanja odgovornih za lažne optužbe. FK Crvena zvezda je spremna da u potpunosti sarađuje sa istražnim vlastima.

Klub sa najviše osvojenih titula prvaka Srbije i osvajač Lige šampiona iz 1991. godine (dok je to takmičenje imalo drugi naziv), Crvena zvezda namerava da brani svoju čast, kao i čast svoje uprave, igrača i navijača i ponovo potvrđuje posvećenost fudbalskim vrednostima i integritetu sporskih takmičenja.''

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track