nije dobro

KEŽMANU SE NE PIŠE DOBRO: Mateja se pojavio na sudu BESAN KAO RIS! Evo šta ga čeka (KURIR TV)

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Mateja Kežman pojavio se danas pred sudom povodom povodom spora sa svojom bivšom ženom Emilijom.

Njih dvoje vode spor oko alimentacije za svoje troje dece.

Emilija Kežman podnela je krivičnu prijavu protiv Mateje Kežmana, zbog neplaćanja alimentacije za njihovo troje dece, Kurir ekskluzivno saznaje. Prema rečima našeg izvora, proslavljeni fudbaler dužan je 27.000 evra, jer dve i po godine nije dao ni dinara sinovima i ćerki.

On je besan došao na suđenje i brzo pobegao od novinara, ne želeći da daje bilo kakve izjave, u nadi da će agonija brzo biti gotova.

foto: Vladimir Šporčić

Ono što je još gore, već nekoliko dana se vodi medijska hajka protiv Mateje koji se sumnjiči da je učestvovao u malverzacijama oko transfera igrača.

U jednoj od najvećih međunarodnih policijskih akcija zbog malverzacija u fudbalu iza rešetaka su se našla čak dvojica najbližih saradnika Mateje Kežmana - Uroš Janković, koji je uhapšen u Beogradu, ali i Dejan Veljković, kome su lisice stavljene u Belgiji!

foto: Vladimir Šporčić

Njih trojica bili su članovi menadžerskog tima koji je vodio transfer jednog od najtraženijih fudbalera u Srbiji Sergeja Milinković-Savića, koji je iz Vojvodine prodat u belgijski Genk!

Belgijski mediji navode da će i Kežman morati da se javi u policiju kako bi dao izjavu. Takođe, isti izvori su naveli da će se nekadašnji naš fudbalski reprezentativac upravo iz tog razloga "skloniti" u Crnu Goru, pominjući da u Igalu poseduje nekretnine.

Ipak, Mateja je bio na Žabljaku, a danas se ipak pojavio na suđenju sa svojom bivšom ženom.

Kežman se pre nekoliko nedelja ponovo oženio, sada sa Tarom Šumonjom sa kojom je u srećnom braku.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track