PESNICAMA NA SEDMU SILU: Riberi u centru skandala! Šamarao novinara posle poraza Bajerna od Borusije? (VIDEO)
Foto: Reuters

NEMCI BRUJE

PESNICAMA NA SEDMU SILU: Riberi u centru skandala! Šamarao novinara posle poraza Bajerna od Borusije? (VIDEO)

Fudbal -

Stanje u minhenskom Bajernu u najmanju ruku je alarmantno početkom ove sezone, a sada klub drma novi skandal posle poraza u velikom derbiju sa Borusijom.

Fudbaleri Bajerna u derbiju 11. kola Bundeslige izgubili su u Dortmundu od Borusije sa 3:2, posle čega je produbljena kriza u kojoj se nalazi bavarski gigant, a igrači gostujućeg tima bili su vidno nervozni. Kako na terenu, tako i van njega.

Posebno nervozan bio je Francuz Frank Riberi koji je, prema pisanju nemačkih medija, divljao posle utakmice i udarao novinara.

"Bild" se poziva na nekoliko svedoka koji su videli da je Riberi tri puta opalio šamar francuskom novinaru Patriku Gijuu. Očevici su opisali kako je tekao napad na novinara - Riberi je izlazio sa stadiona i išao prema Bajernovom autobusu, kada mu je Giju prišao tražeći mu izjavu. Fudbaler je počeo da ga vređa, a onda čoveka koji je ispred njega stajao sa rukama u džepovima, tri puta ošamario i odgurnuo.

foto: EPA/DANIEL MAURER

Iz kluba je stigla potvrda da se dogodila "prepirka" ispred klupskog autobusa. "Frank Riberi nas je obavestio da je imao sukob sa sunarodnikom Patrikom Gijuom kojeg poznaje godinama. Dogovorili smo sastanak sa njim, kako bismo rešili ovaj problem. Gospodin Giju je saglasan da je to u njegovom interesu", rekao je sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track