ŠOKANTNA ISPOVEST FUDBALERA KOJI JE PREŽIVEO ATENTAT! Pokucao mi je na prozor i rekao da će me ubiti! Dao sam gas, a on je POČEO DA PUCA! (VIDEO)
Foto: Printskrin

HOROR U KOLUMBIJI

ŠOKANTNA ISPOVEST FUDBALERA KOJI JE PREŽIVEO ATENTAT! Pokucao mi je na prozor i rekao da će me ubiti! Dao sam gas, a on je POČEO DA PUCA! (VIDEO)

Fudbal -

Kolumbijski fudbaler Huan Sebastian Kintero preživeo je atentat nakon što je navijač njegovog kluba (Deportivo Kali) pucao u automobil u kom se nalazio igrač.

"Stigao sam do svoje zgrade i čuo sam da mi neko kuca na prozor automobila. Uperio je pištolj u mene i rekao: 'Ubiću te, kučkin sine!' Trebale su mi dve - tri sekunde, a onda sam dao gas i pobegao. Pocao je i pogodio vrata, a brat i ja samo na sreću ostali nepovređeni. Jedino što sam video na napadaču bila je trenerka Deportivo Kali", ispričao je Kintero.

Policiji je priznao da je dobijao pretnje na društvenim mrežama, ali je napomenuo da su to "normalne" poruke koje fudbaleri dobijaju.

Sumnja se da je motiv napada poraz Deportiva u četvrtfinalu Kupa Južne Amerike od argentinskog Santa pea.

23-godišnji Kintero je celu karijeru proveo u ovom klubu. Samo je prošle godine bio kratko na pozajmici u Sportingu iz Hihona, ali nije dobio priliku pa se brzo vratio u matični klub.

Kolumbija je poznata kao jedna od najopasnijih zemalja na svetu i ovo nije prvi put da se ovakvi incidenti događaju. Pamti se tragedija iz 1994. godine, kada je ubijen reprezentativac Andres Eskobar jer je postigao autogol na Mundijalu u SAD.

Nakon prvenstva u Rusiji Karlos Baka i mateus Uribe imali su neprijatne situacije. Dobijali su ozbiljne pretnje zbog promašenih penala protiv Engleske.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track