NEVEROVATNO! KATASTROFALNA PROCENA FUDBALSKIH VELIKANA: Pre samo nekoliko meseci Pavkova niko nije želeo ni za minimalac, a posle Liverpula se svi ŽESTOKO KAJU! (VIDEO)
Foto: Starsport©

HIT

NEVEROVATNO! KATASTROFALNA PROCENA FUDBALSKIH VELIKANA: Pre samo nekoliko meseci Pavkova niko nije želeo ni za minimalac, a posle Liverpula se svi ŽESTOKO KAJU! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Zvezde Milan Pavkov posle dva spektakularna gola Liverpulu na Marakani našao se u žiži fudbalske javnosti.

Priča o Zvezdi i njenom gorostasu se ne stišava ni više od 10 dana od same utakmice.

Bilo je raznih priča vezanih za njegov život i karijeru, ali jedna je zapala za oko svim ljubiteljima fudbala.

Portal ''expressen'' donosi priču sa Darijom Slomićem koji sarađuje sa agentom gorostasnog napadača, a koji je otkrio šta se letos događalo:

- Ponudili smo ga ovog leta Geteborgu i drugim švedskim klubovima. Troškovi transfera bi najviše iznosili pet miliona kruna (to je blizu 500.000 evra). Međutim, čini mi se da nisu bili sigurni u njegov kvalitet. Umesto da ga imaju za te pare, tržišna vrednost Pavkova sada iznosi 4.5 milona evra - rekao je Slomić.

foto: Starsport©

Inače, Slomić je poznati fudbalski menadžer koji je skoro bio nadomak velikog transfera i dovođenja poznatog trenera Eriksona u Hajduk.

Da je priča istinita potvrdio je i trener Geteborrga Poja Asbagi.

- Njegovo ime mi nikada nije bilo prezentovano, ali sudeći po ceni koja se pominje verovatno je sve stalo u ranoj fazi zbog toga što je to prevelik novac za nas - rekao je Asbagi.

Vrednost Pavkova u je međuvremenu skočila bar pet puta, pa se sada mnogi klubovi kaju što u svojim redovima na vreme nisu imali Milana Pavkova.

Kurir sport

Foto: Srtarsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track