OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Oglasio se selektor Srbije: Krstajić poslao JAKU poruku za fudbalere koji zbog njega ne žele da igraju u reprezentaciji!
Foto: FSS, Starsport©

opa

OVO SMO SVI DUGO ČEKALI! Oglasio se selektor Srbije: Krstajić poslao JAKU poruku za fudbalere koji zbog njega ne žele da igraju u reprezentaciji!

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da njegova ekipa u odlučujuću utakmicu protiv Litvanije u Ligi nacija ulazi sa željom "da pečatira" prvo mesto.

"Došli smo u poziciju u kojoj smo i pre početka želeli da budemo. Sutra moramo da pokažemo kvalitet protiv Litvanije, da uknjižimo nova tri boda, da pečatiramo to prvo mesto i budemo prvi u Ligi nacija", rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će sutra u šestom kolu Grupe četiri Lige nacija "C" dočekati Litvaniju na stadionu Partizana.

Krstajić se osim zdravstvenog stanja reprezentativaca i osvrtanja na utakmicu sa Crnom Gorom dotakao i dve bivša ''Orla'' Luke Milivojevića i Matije Nastasića za koje je rekao da su uvek dobrodošli u nacionalni tim.

"Na njima je, kad budu raspoloženi da igraju za reprezentaciju biće tu. Niko nije precrtan", nije promenio mišljenje Krstajić.

Ostaje samo dilema kako mogu da zaigraju ako ih niko nije pozvao da ponovo zaigraju za istu.

Nova misterija Mladena Krstajića.

Reprezentativci Srbije su večeras odradili i poslednji trening pred utakmicu sa Litvanijom.

1 / 11 Foto: Starsport©

Kuriri sport

Foto: Starsport, FSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track