LALATOVIĆ: Meč protiv Zvezde diplomski ispit za Radnički
Foto: Starsport©

Derbi kola u Nišu

LALATOVIĆ: Meč protiv Zvezde diplomski ispit za Radnički

Fudbal -

Trener niškog Radničkog Nenad Lalatović utakmicu protiv Crvene zvezde okarakterisao je kao duel trenutno dva najbolja tima u Srbiji i poručio da njegove fudbalere čeka diplomski ispit.

"Ono što me čini srećnim pred meč je što smo u poodmalkom delu sezone razdvojili Zvezdu i Partuzan na tabeli i što smo dočekali da ovo bude derbi sezone u Srbiji. Naravno da je će duel između Zvezde i Partizana uvek biti derbi, ali trenutno stanje je takvo da se u Nišu sastaju dve ekipe koje su do sada najviše pokazale u ligi. Očekujem dobru utakmicu, pun stadion, jer smo mi svojim igrama zaslužili veliku podršku", rekao je Lalatović na konferenciji za medije u Nišu.

Lalatović dodaje da ne želi da preti prvaku Srbije i učesniku Lige šampiona, ali da Radnički ima ambicije.

"Ovaj meč biće naš diplomski ispit, jer imamo priliku da se dokažemo protiv sjajne ekipe. Zvezda ima dva podjednako jaka tima, prošle sezone je igrala Ligu Evrope, sada Ligu šampiona i pobedila je Liverpul. Kada igraš protiv takve ekipe moraš da imaš respekt, ali ne smeš da se plašiš. Jer, ako se oni nisu uplašili od Liverpula, nećemo se ni mi uplašiti od njih".

Lalatović naglašava da ne mogu da ga prevare najave izmenjenog tima Crvene zvezde zbog velikog broja povreda jer smatra da protivnik "ima podjednako jaka tima".

Zbog povreda neće moći da računa na Sašu Stojanovića, Sinišu Babića i Marka Mitrović, dok je iz istog razloga neizvestan nastup Lazara Ranđelovića.

Utakmica 17. kola Radnički - Crvena zvezda zakazana je za sutra od 19 sati na stadionu Čair.

Tanjug Foto: Starsport©

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track