HIT FOTO! Sevnula guza heroja Sampdorije: Navijači ga od sreće skunuli do GOLE KOŽE! Čak su mu i GAĆE uzeli za uspomenu (VIDEO, FOTO 18+)
Foto: Profimedia

GOLOGUZAN

HIT FOTO! Sevnula guza heroja Sampdorije: Navijači ga od sreće skunuli do GOLE KOŽE! Čak su mu i GAĆE uzeli za uspomenu (VIDEO, FOTO 18+)

Fudbal -

Fudbaleri Lacija i Sampdorije odigrali su u Rimu nerešeno (2:2), u utakmici 15. kola italijanskog prvenstva, a junak gostujuće ekipe bio je Rikardo Saponara koga su navijači posle meča skinuli do gole kože.

Sampdorija je povela u 21. minutu golom Fabija Kvaljarele, a izjednačio je Frančesko Ačerbi u 79. minutu. Lacio je poveo u šestom minutu nadoknade vremena, a gol iz jedanaesterca postigao je Ćiro Imobile. Kada se činilo da će rimski tim pobediti, gol za Sampdoriju postigao je Rikardo Saponara u 10. minutu nadoknade vremena.

Kako red nalaže, junak gostujuće ekipe otišao je do navijača kako bi proslavili bod u Rimu, a pristalice Sampdorije su ga skinule do gole kože.

Toliko su navijači bili srećni što nisu upisali poraz da Rikardu ni gaće nisu ostavili.

Milan se ne nalazi na mestu koje vodi u Ligu šampiona, i ne planira da ga napusti, a da bi se te želje ostvarile timove poput Torina mora da pobeđuje kod kuće. Kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Torino.

foto: Profimedia
foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track