MILINKOVIĆ CIGAN: Navijači Lacija uvredljivim transparentom teraju Sergeja iz kluba (FOTO)
Foto: Profimedia

SRBIN NA UDARU

MILINKOVIĆ CIGAN: Navijači Lacija uvredljivim transparentom teraju Sergeja iz kluba (FOTO)

Fudbal -

Lacio je protiv Sampdorije odigrao 2:2, primivši gol u 99. minutu, uz još jedno razočaravajuće izdanje srpskog fudbalera Seregeja Milinkovića Savića, koji je proveo čitav meč na terenu i kojem su navijači istakli uvredljiv transparent.

Lacijali ne praštaju pa se na meti našao i Milinković Savić, za koga su imali transparent za meč sa Đenovljanima. Na "baneru" koji se pojavio na tribini pisalo je "Milinkovic zingaro" (Milinković, cigan).

Nije ovo prvi put da navijači rimskog kluba vređaju srpskog igrača, problem je što misle da je nezainteresovani plaćenik, iako je minule sezone odigrao u životnoj formi.Ipak, u tekućoj, na 14 utakmica postigao je samo jedan gol, pa su pristalice Lacija izgubile strpljenje i ne žele ga više u ekipi.

Srbinu je cena drastično pala posle nešto slabijih igara ove sezone, pa teško da ga klub može prodati za više od 100 miliona evra koliko su ga cenili letos u jeku najjače promocije kao igrača za "najveće evropske klubove".

Milinkovć Savić je letos produžio saradnju sa klubom, uz povećanje plate, ali neće biti iznenađenje ako već u januaru dođe do rastanka.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track