ZGODNA GEORGINA ĆE OVO TEŠKO PODNETI! Ronaldo OVOM izjavom zadao svojoj dragoj BOLAN UDARAC! (FOTO)
Foto: Instagram

OVO NIJE OČEKIVALA

ZGODNA GEORGINA ĆE OVO TEŠKO PODNETI! Ronaldo OVOM izjavom zadao svojoj dragoj BOLAN UDARAC! (FOTO)

Fudbal -

Najveća zvezda torinskog Juventusa, Portugalac Kristijano Ronaldo, otkrio je u razgovoru za italijansku "Gazetu delo Sport " da nema nameru da se ženi u skorije vreme.

Dakle, od venčanja Ronalda i prelepe Georgine Rodrigez neće biti ništa.

"Paparaci su me videli kod crkve i odmah su pomislili da se sprema venčanje. Ne, još ne razmišljam o braku. Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti, ali sada to nije u mojim planovima", kaže Ronaldo.

Liverpulu „igra“ samo pobeda, a Napoli je, po opštoj oceni, ostavio najbolji utisak u Grupi C Lige šampiona. Ali neko mora da ispadne... Kvota na Liverpul je 1,70, na iks 3,90, a na Napoli 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Napoli.

Ronaldo je otkrio da je veliki vernik i da redovno ide u crkvu.

"Katolik sam i svake nedelje idem u crkvu. Idem da se zahvalim Bogu za ono što mi daje. Ne tražim ništa, hvala Bogu imam sve, jednostavno se zahvalim na zaštiti moje porodice i prijatelja."

Podsetimo, Georgina i Ronalod nedavno, tokom reprezentativne pauze, boravili u Londonu i spekulisalo se da su se verili i da će u skorije vreme biti zakazano njihovo venčanje. Međutim, Portulagalc nema nameru da se ženi, što se Georgini neće dopasti.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja