KAKAV CAR! Zbog njega se u Londonu govori SRPSKI, odigrao je svaki minut od početka sezone i UBEDLJIVO je najbolji naš igrač
Foto: AP

Ponos Srbije

KAKAV CAR! Zbog njega se u Londonu govori SRPSKI, odigrao je svaki minut od početka sezone i UBEDLJIVO je najbolji naš igrač

Fudbal -

Fantastičnim igrama Luke Milivojevića nema kraja! Kapiten Kristal Palasa postigao je jedini gol na meču protiv Lestera (1:0)! I to na kakav način! Maestralni udarac sa 25 metara završio je iza Kaspera Šmajhela.

Gotovo da nema mediji na "ostrvu" koji Milivojeviću nije prišio epitet najboljeg igrača Palasa u ovoj sezoni. Ne samo zbog ovog pogotka! Luka od početka sezone na terenu je proveo svaki minut! Svaki od 1.530 minuta sa trakom na ruci, sjajni srpski fudbaler davao je ton igri kluba iz Londona. Rezultati su bili ispod očekivanja, ali ne i igra Milivojevića. Tako je na svoj konto već upisao četiri pogotka, iako je jasno da mu to nije primarni zadatak.

- Veoma važna pobeda i velika tri boda za nas. Zaslužili smo ovaj trijumf posle svega šta nam se dešavalo ove sezone - poručio je Milivojević.

foto: Reuters

Nekoliko puta Kristal Palas je gubio bodove u mečevima gde je na terenu prikazivao daleko više od rivala.

- Imali smo mnogo mečeva od početka sezone u kojima smo gubili bodove zbog nedostatka sreće, zbog toga nam je ovo pobeda izuzetno znajačna.

Objasio je i Luka sam momenat kod odlučujeg gola Lesteru.

- Dobio sam loptu od Tausenda, video prostor ka golu i odlučio da šutiram. Bio je to baš lep pogodak - zaključio je srpski as.

Inače, kakvo mišljenje o našem fudbaleru imaju njegovi saigrači iz Kristal Palasa vidi se i iz poruka koje mu ostavljaju na Instagramu. Tako je Kristajan Benteke "propričao" i srpski. - Brateeee - napisao mu je Benteke uz smajli sunca.

I zaista je svanulo sunce u jugoistočnom Londonu. Zahvaljujući Milivojeviću.

90min.com ocena: 7*

Igrač utakmice. Neumorno je radio 90 minuta! Ključni čovek Palasa od početak sezone.

readcrystalpalace.com ocena: 8

Sjajna igra i prelep gol. Ponovo je momak iz Srbije pokazao vrhunski kvalitet.

football.london ocena: 7

Njegovo prisustvo na sredini terena neprocenjivo je značajno za Kristal Palas.

skysport.com ocena: 7

Imao je dosta prostora na 25 metara od gola i sjajnim šutem savladao je Šmajhela.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track