NEZAPAMĆENI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Isprovocirani Nenad Lalatović u žestokom okršaju sa navijačem Napretka u Kruševcu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

NA KONFERENCIJI POSLE UTAKMICE

NEZAPAMĆENI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Isprovocirani Nenad Lalatović u žestokom okršaju sa navijačem Napretka u Kruševcu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbal -

Nezapamćen skandal u Kruševcu! Posle utakmice između Napretka i Radničkog, na konferenciji za medije došlo je do žestokog sukoba trenera gostiju Nenada Lalatovića sa portparolkom domaćina i još jednom za sada nepoznatom osobom.

Na otvaranju konferencije portparolka je postavila pitanje Lalatoviću da li je tokom utakmice srednji prst pokazao upravi Radničkog ili Napretka, na šta je šef struke Nišlija burno reagovao.

To pitanje shvatio je kao provokaciju, pa je odgovorio oštro, a onda se umešao jedan od prisutnih, za koga Lalatović tvrdi da je navijač Napretka. Ta osoba je žestoko psovala trenera Radničkog, koji je uzvratio na isti način.

Pogledajte ceo događaj, uz napomenu da ćete čuti rafale psovki...

Radnički je pobedio sa 2:1, u utakmici 21. kola Super lige i na zimsku pauzu otišao sa 50 bodova, na drugom mestu na tabeli, devet manje od vodeće Crvene zvezde i šest više od Partizana.

je Radnički ocenio, naručeno pitanje.

Lalatović je to oštro demantovao i rekao da bi, da se to dogodilo, delegat reagovao i kaznio ga.

On je postavio pitanje "ko je pustio huligana u novinarske prostorije, jer se ovo lako moglo izroditi u mnogo teži incident".

Radnički je naveo da je incident "očigledan pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog baci mrlja".

"Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak da je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog", piše u saopštenju.

Lalatović smatra da, uprkos svim provokacijama, niko ne može Radničkom da umanji ono što je postigao. Naglasio je da su rezultati uspeh kluba, tima, stručnog štaba, kao i rukovodstva na čelu sa Ivicom Tončevom.

On je zahvalio i navijačima, koji su mu na kraju utakmice dodelili pehar za najboljeg trenera.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track