Ibrahimović daleko od Pariza

Za sad ništa od transfera

Ibrahimović daleko od Pariza

Fudbal -
Agent švedskog napadača Mino Rajola je rekao da transfer daleko od dogovorenog.

Iako je Zlatan Ibrahimović zajedno sa Tijagom Silvom već viđen u dresu Pari Sen Žermena, agent švedskog napadača Mino Rajola je rekao da transfer daleko od dogovorenog.

Milan je u četvrtak prihvatio ponudu PSŽ-a od 65 miliona evra za pomenutu tandem, ali je očito zapelo oko Ibrinih zahteva, iako su mediji na "čizmi" objavili da je rekao "da" Parižanima.

"Da li je sve gotovo sa Pari Sen Žermenom? Mnoge stvari su izmislili u Italiji. Mi smo daleko od dogovora, blizu smo isto koliko je Kina blizu Americi. Trebalo bi da se danas opet sastanem sa sportskim direktorom Leonardom, iako to zaista ne želim", istakao je Mino Rajola, agent Zlatana Ibrahimovića.

Mediji u Italiji su u četvrtak uveče objavili da je ubojiti napadač dogovorio trogodišnju saradnju sa "svecima" po kojoj bi zarađivao najmanje 12 miliona godišnje. Nasuprot tome, Rajola je naglasio kako PSŽ još nije izašao sa svojom ponudom pred Zlatana.

"PSŽ mora da bude svestan da je Ibrahimović igrač broj jedan", neskromno će njegov menadžer Rajola.

Milan već računa na 65 miliona evra od Parižana, pa se upustio u potragu za napadačima kao što su Karlos Tevez i Edin Džeko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track