KARLEUŠA MU DOŠLA GLAVE! Belgijanci bez milosti: Vranješ leti iz Anderlehta zbog SEKS AFERE sa JK! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

PREKIPELO IM

KARLEUŠA MU DOŠLA GLAVE! Belgijanci bez milosti: Vranješ leti iz Anderlehta zbog SEKS AFERE sa JK! (FOTO)

Fudbal -

Čelnicima Anderlehta je prekipelo! Ognjen Vranješ će po svemu sudeći uskoro morati da napusti belgijski klub!

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine moraće da potraži novi klub u ovom prelaznom roku, zbog seks afere sa srpskom pevačicom Jelenom Karleušom.

foto: Profimedia

Vranješ je bio akter brojnih skandala od kako je na leto prešao u belgijski klub za 3,2 miliona evra. Čelnici Anderlehta prelazili su preko sveta, ali porno afera sa Karleušom bila je kap koja je prelila čašu.

foto: Printscreen Instagram, Profimedia

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlehta će zakazati sastanak sa Vranješom i saopštiti mu da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba i da će morati da potraži novi klub do 31. januara dokle traje zimski prelazni rok. Nadaju se da će uspeti da ga prodaju kako bi vratili bar deo novaca koji su uložili u ovog "skandal mastora".

Vranješ trenutno ne trenira sa ekipom, nije otišao sa timom na pripreme, navodno je na bolovanju.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren otkrio je da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi sa seks-skandalom u koji je Vranješ umešan i da će se oglasiti i doneti odluku kada budu imali celu sliku i sve informacije.

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

foto: Printscreen

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

JK je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja