DRUGA MLADOST! Subotić razbija u Francuskoj! Srpski car se vratio!
Foto: Profimedia

NEVENOMANIJA

DRUGA MLADOST! Subotić razbija u Francuskoj! Srpski car se vratio!

Fudbal -

Uz ovacije 30.000 ljudi "Komandant Neven" je ponovo na terenu! Srpski as vratio se posle teške povrede glave i vodio Sent Etijen do veoma važne pobede nad Marseljom (2:1).

Grad u kojem svi žive za fudbalski klub nalazi se na fantastičnom trećem mestu tabele i ima velike šanse da na kraju sezone izbori plasman u Ligu šampiona!

Stravična povreda glave koju je Subotić doživeo 5. decembra, odvojila ga je od terena mesec i po dana. Srećom, od tada klub sa Lore odigrao je samo tri meča protiv relativno slabijih timova, te se odsustvo sjajnog srpskog defanzivca nije previše osetilo. Povratak Subotića bio je predviđen za derbi meč protiv Marselja, što je bio pun pogodak! Svih 90 minuta, naš as odigrao je na visokom nivou.

Kakvo mišljenje navijači imaju o Nevenu videlo se iz ovacija koje je dobio na početku meča, a ništa manje ga ne cene lokalni mediji.

foto: Profimedia

- Srpski car se vratio - piše Le Progres i dodaje da će povratak Subotića biti ključni u borbi Sent Etijen za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Francuska će imati dva predstavnika u Ligi šampiona, dok će trećeplasirani klub na tabeli morati u kvalifikacije za elitno takmičenje. Posle 20 kola, Sent Etijen drži treće mesto sa bodom manje od drugoplasiranog Lila.

Posebno impresivno Subotić i drugovi igraju na domaćem terenu. Na deset mečeva ostvarili su osam pobeda uz dva remija. Primili su samo sedam golova! Nekada veliki Sent Etijen vraća se polako, ali sigurno, na staze stare slave, sve to pod komandom 30-godišnjeg Banjalučanina.

Kurir sport / M. Bjelinić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track