UHVATIĆE VAS JEZA KADA BUDETE VIDELI LEĐA NOVOG POJAČANJA PARTIZANA... Ali ne brinite, Nejmar iz Norveške poručuje da je sve u redu!
Foto: Instagram/Partizan

samo izgleda strašno

UHVATIĆE VAS JEZA KADA BUDETE VIDELI LEĐA NOVOG POJAČANJA PARTIZANA... Ali ne brinite, Nejmar iz Norveške poručuje da je sve u redu!

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Musa Ndžaj voli da primenjuje popularni tretman za detoksikaciju organizma - Hidžama.

"To je vrsta medicinskog tretmana koji se primenjuje svuda u svetu, ali samo pod nadzorom stručnjaka specijalizovanih za tu vrstu tretmana. Iz organizma se specijalnim vakuum čašicama izbacuje nezdrava i toksična krv, koja može biti štetna po nas. Tretman je prijatan i veoma koristan za organizam", kaže Ndžaj.

foto: Instagram

Ndžaj je u četvrtak predstavljen kao prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, a posle medicinskih pregleda i promocije pridružio se novim saigračima gde je u petak odradio prvi trening na Sportskom centru Teleoptik.

Ndžaj je danas rekao da je oduševljen uslovima za trening u Sportskom centru Teleoptik i novim saigračima.

foto: Starsport

"Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nadjem stan", rekao je Ndžaj za klupski sajt.

Doskorašnji fudbaler norveškog Stabeka potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.

"Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri", rekao je Ndžaj.

Fudbaleri Partizana pripremaće se u Beogradu do 25. januara kada će se preseliti u turski Belek gde će boraviti do 8. februara.

Na svih pet mečeva ovih timova videli smo bar po tri gola, na četiri je prošla igra GG3+, sada vredna kvote 2,10. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Barselona – Leganes.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track