SRBIN OSTAO BEZ GOLA I HVATAO RIVALA ZA VRAT Kakav šok za Fulam: Totenhem golom u 94. minutu udaljio Mitrovićev tim od opstanka (VIDEO)
Foto: AP

premijer liga

SRBIN OSTAO BEZ GOLA I HVATAO RIVALA ZA VRAT Kakav šok za Fulam: Totenhem golom u 94. minutu udaljio Mitrovićev tim od opstanka (VIDEO)

Fudbal -

Totenhem je pogotkom u 94. minutu utakmice savladao Fulam rezultatom 2:1 u 23. kolu engleske fudbalske Premijer lige

Babel, koji je samo pre nekoliko dana stigao u Fulam, u 12. minutu je odlično šutirao, ali Loris je sprečio pogodak. Međutim, pet minuta kasnije matirao ga je saigrač. Ljorente je posle kornera želeo da izbaci loptu, ali je bio nespretan, poslao u svoju mrežu na radost domaćih navijača.

Fulam je do kraja poluvremena mogao da duplira prednost. Širleu je Loris zaustavio strašan šut, a samo nekoliko minuta kasnije poništen je gol Mitroviću zbog ofsajda.

Početkom drugog dela utakmice Dele Ali je posle centarušta Eriksena, glavom matirao golmana Rika na golu Fulama i izjednačio rezutata na 1:1.Kako je utakmica odmicala jedni i drugi su bili nervozniji, pa je Mitrović dobio žuti karton, pošto je držao za vrat jednog igrača Totenhema.

Činilo se da će Fulam odoleti, osvojiti bod, ali odbrana je opet sve uprskala pa je Vinks postavio konačnih 2:1 za Totenhem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track