STADION MU SKANDIRA IBRO SRBINE, A HULIGANI GA TUKU METALNIM ŠIPKAMA! Poznati detalji brutalnog napada na fudbalere Napretka u Kruševcu!
Foto: FK Napredak

bruka i sramota

STADION MU SKANDIRA IBRO SRBINE, A HULIGANI GA TUKU METALNIM ŠIPKAMA! Poznati detalji brutalnog napada na fudbalere Napretka u Kruševcu!

Fudbal -

Fudbalere Napretka iz Kruševca Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa napala je grupa huligana iz tog grada

Do napada je došlo sinoć u Pionirskom parku kada je nekoliko mladića prvo verbalno, a potom i fizicki nasrnulo na tamnopute fudbalere i naneli im povrede.

Portparolka Napretka, Valentina Vasić, je istakla da motiv napada nije bio rasna netrpeljivost

"Nisu ih vređali na rasnoj osnovi, ali su ih psovali. Igrači su ih samo pitali: "Tašto to radite"", istakla je Valentina za Telegraf.

Ibrahim je već šest godina u Kruševcu i jedan je od najomiljenih fudbalera u gradu.

"Svi smo bili u šoku, pogotovo što mu ceo stadion skandira Ibro Srbine i Ibro Čarapanu. On je jedan od najomiljenijih fudbalera u gradu jer je tu tako dugo", istakla je portparolka Napretka.

24-godišnji Ibrahim je teže povređen jer je napadnut metalnom šipkom, dok je Baha Regis prošao bez povreda, preneo je RTS.

Policija u Kruševcu intenzivno radi da identifikaciji huligana.

Kurir sport/RTS/Telegraf

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track