KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SPLITSKIH I KRUŠEVAČKIH BITANGI: Milorad Kosanović oštro osudio napad na fudbalere Napretka i otkrio zastrašujuće detalje BRUTALNOG NASILJA!
Foto: Saša Pavlić, FK Napredak Kruševac

TRENER BRANI IGRAČE

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SPLITSKIH I KRUŠEVAČKIH BITANGI: Milorad Kosanović oštro osudio napad na fudbalere Napretka i otkrio zastrašujuće detalje BRUTALNOG NASILJA!

Fudbal -

Trener Napretka Milorad Kosanović ogorčen je zbog fizičkog napada na njegove fudbalere Ibrahima Ndiajea i Bahu Samuela Režisa.

Grupa od nekoliko mladića napala je u nedelju uveče u Pionirskom parku u Kruševcu fudbalere iz Senegala i Kameruna, prvo verbalno, a onda i fizički.

Kurir je Milorada Kosanovića kontaktirao na putu od Novog Sada do Kruševca. Prekaljeni fudbalski stručnjak rekao nam je da ne zna razlog napada, ali da ne može da veruje da se tako nešto desilo u Lazarevom gradu.

- Čuo sam šta se dogodilo, jer su me odmah zvali iz kluba. To nisu dobri momci, to su najbolji momci. Pogotovo ovaj Ibra, koji je u Srbiji šest godina. On je deo kluba, deo Napretka dugi niz godina. Mora da su ih napale neke pijane bitange ili ko zna ko... Provocirali su ga, on im je rekao zašto to radite i onda su krenuli da ih biju. Strašno - rekao je Milorad Kosanović, a onda, onako za sebe dodao i zapitao se:

foto: FK Napredak Kruševac

- I koja je razlika između bitangi splitskih i bitangi kruševačkih?

Milorad Kosanović otkriva da je Ndiaje momak koji se sprodio sa srpskim narodom, da dobro govori jezik i da je veoma dobar čovek.

- Meni mnogo smeta što smo mi to dozvolili, da se to dogodi. Ibra je sjajno dete, govori i srpski. Nikada nije pokazao zlu nameru, prema bilo kome. Momak "par ekselans". Dete koje ne pije, ne puši, kojem je porodica sve. U majci i ženi vidi sve u životu. Taj momak nije mrava zgazio. Kreteni... Njega su našli da biju.

Trener Napretka tvrdi da povrede nisu teške, ali da će fudbaleri, posebno Ndiaje dok je živ nositi ožiljke na svojoj duđi, jer je veoma osećajna osoba.

- Koliko znam povrede nisu teške, moći će da igraju fudbal. Međutim, poznavajući Ibru, njemu je povređena duša! Njega će to da boli. To će ga uništiti. Mnogo je osetljiv. Ne znam kako će prebroditi sve to što ga je snašlo. Ibra je pravdoljubiv i istinoljubiv, ovo će ga dotući. Ne mogu da verujem da je to doživeo. Da ga napadne neka pijana ili nadrogirana bitanga i misli da ima prava da radi šta hoće - zapitao se Kosanović.

kurir.rs / A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track