NE MOGU DA SE POMIRIM SA ČINJENICOM DA JE NA OVAKAV NAČIN OTIŠAO: Dragan Džajić se biranim rečima oprostio od Šabana Šaulića (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

TUGA

NE MOGU DA SE POMIRIM SA ČINJENICOM DA JE NA OVAKAV NAČIN OTIŠAO: Dragan Džajić se biranim rečima oprostio od Šabana Šaulića (VIDEO)

Fudbal -

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić oprostio se od velikog prijatelja Šabana Šaulića koji je preminuo juče, u ranim jutarnjim satima posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj.

"Kad jedna takva ličnost, jedan vrhunski muzičar, pevač, koji ima takvu reputaciju završi na takav način, onda svakako da vam je žao. Ja Šabana znam godinama i ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je na ovakav način otišao", rekao je Džajić i u jendom dahu nastavio.

"Po izjavama njegovih kolega, koji su najmerodavniji da procenjuju kakav je on umetnik bio,svi govore o superlativu o njemu. Toliko koliko sam ga ja poznavao imam najlepše mišljenje o njemu i mnogo mi je žao što se ovo desilo", rekao je setnim glasom Džajić.

"Poslednji put smo se videli na utakmici. On je jako voleo fudbal. Bio je navijač Crvene zvezde, i oni koji ga bolje poznaju od mene kažu da je bio talentovan fudbaler", rekao je Džajić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track