STAVI PUNO LUKA: Kad je Miha vodio Vijerija, Adrijana i Favalija na pljeke (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Pre 15 godina u Beogradu

STAVI PUNO LUKA: Kad je Miha vodio Vijerija, Adrijana i Favalija na pljeke (FOTO)

Fudbal -

Dejan Stanković i Siniša Mihajlović svojevremeno su doveli Adrijana, Vijerija i Favalija u Beograd, a umesto u neki luksuzni restoran, tadašnje saigrače iz Intera i asove svetskog fudbala izveli su pred kiosk s brzom hranom

Zamislite sledeću scenu - pet svetskih fudbalskih zvezda stoji u redu ispred kioska s brzom hranom i čeka da naruči pljeskavice s lukom. Upravo to desilo se u Beograd, a tih petorica asova bili su Mihajlović, Stanković, Adrijano, Vijeri i Favali.

1 / 6 Foto: Dado Đilas

Siniša i Deki rešili su da jednu od pauza u prvenstvu Italije iskoriste da dovedu u Beograd saigrače iz Intera i Lacija. Za početak boravka u Srbije odveli su ih na večeri koji pomenuti tri igrača sigurno pamti ceo život. Umesto glamuroznog restorana, kao što su verovatno očekivali, završili su u dugačkom redu ispred kioska sa brzom hranom! Mnogi bi verovatno teško i poverovali u ovu priču da nije nastala legendarna fotografija ovog momenta.

Kao sav "normalan svet" strpljivo su čekali u redu, dok su ostali ljudi u potpunom šoku gledali svetske fudbalske zvezde i pitali se da li sanjaju. Kada su dobili svoje pljeskavice s lukom, Adrijano, Vijeri i Favali su ih za tili čas smazali. Kako nam svedoče radnici iz tog kioska brze hrane, Brazilac i Italijani bili su potpuno oduševljeni pljeskavicama.

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković bili su saigrači sa Adrijanom u Interu, dok je sa Vijerijem i Favalijem igrali zajedno u Interu. Sve to u periodu od 1998. do 2006. godine. Poznati fudbaleri ostali su veliki prijatelji i po završetku igračkih karijera.

1 / 8 Foto: Dado Đilas

A onda - Ceca na uvce!

Da bi osetili potpuno autentičnu sliku tadašnje Srbije, legendarni fudbaleri završili su dan u jednom prestoničkom klubu, gde je samo za njih pevala Svetlana Ražnatović. Iako verovatno nisu razumeli šta slušaju, Adrijano, Vijeri i Favali su se sjajno provodili. Bar ako je suditi po fotki koja je tada nastala. Mihajlović i Stanković bili su veliki prijatelji sa Cecom, pa su nekoliko puta bili na njenim nastupima, a bilo je i dana kada je poznata pevačica pevala samo za njihove uši.

Kurir sport/foto:Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track