TRAGEDIJA POTRESLA SRBIJU: Mladi fudbaler (19) preminuo usred meča, Obrež u neverici, Juhor povlači dres sa brojem 7 (FOTO)
Foto: privatna arhiva

NIJE MU BILO POMOĆI

TRAGEDIJA POTRESLA SRBIJU: Mladi fudbaler (19) preminuo usred meča, Obrež u neverici, Juhor povlači dres sa brojem 7 (FOTO)

Fudbal -

Čitavo fudbalsko Tromoravlje je još uvek u šoku posle iznenadne smrti mladog fudbalera Juhora iz Obreža Stefana Todorovića u nedelju na prijateljskoj utakmici Sloga - Juhor u Ćićevcu.

Nenad Zdravković, policajac u PS Ćićevac, inače golman Sloge koji je prvi pritrčao u pomoć nesrećnom mladiću još uvek je u šoku.

"Drugu noć ne spavam", kaže Zdravković.

"Kako bih kad mi je dečko umro na rukama. Sve smo pokušali, čak imam i povredu ruke, jer me nesrećni momak ujeo dok sam mu vadio jezik, ali ništa nije pomoglo", sa setom i tugom u glasu govori Zdravković.

Stefan Todorović biće sahranjen u sredu u 13.00 na Novom groblju u Obrežu pored odavno preminulog oca.

Porodica i FK Juhor preduzeli su sve mere da sahrana protekne dostojanstveno, onako kako dolikuje liku i delu mladog fudbalera. S obzirom na to da se radi o momku iz hraniteljske porodice u pomoć su pritrčali i Fudbalski savez opštine Varvarin, Sportski savez Opštine Varvarin, naravno, i njegov FK Juhor.

JUHOR POVLAČI DRES SA BROJEM SEDAM

Prema rečima trenera Juhora Radiše Jovičića Upravni odbor kluba doneo je odluku da iz upotrebe povuče dres sa brojem sedam, koji je Stefan nosio. Takođe, na stadionu Juhora u Obrežu biće postavljena i spomen ploča, a klub će svojim sredstvima podići i spomenik nesretnom mladiću.

NEMA ELEMENATA ZA KRIVIČNO GONJENJE

Na pitanje vašeg dopisnika da li MUP Kruševac vodi istragu u vezi sa ovim slučajem, Milena Ivanović potparol MUP-a u Kruševcu rekla nam je da za sada nema elemenata za krivično gonjenje, ali da očekuje i stav osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu.

Inače, kao što to obično biva po kuloarima u Ćićevcu, Varvarinu i Obrežu kolaju razne priče, a jedna je da mladi Stefan nije ni bio registrovan što je potpuno netačno, a sliku njegove registacije možete videti ovde...

foto: privatna arhiva

(Slavoljub Blagojević, Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track