POTEZ KOJI JE RAZBESNEO FUDBALSKI SVET! I NIJE MU PRVI PUT: Dijego Simeone se i ranije hvatao za međunožje: Bilo je to iz srca! (FOTO)
Foto: EPA/JuanJo Martin

PROSTAČKO PONAŠANJE

POTEZ KOJI JE RAZBESNEO FUDBALSKI SVET! I NIJE MU PRVI PUT: Dijego Simeone se i ranije hvatao za međunožje: Bilo je to iz srca! (FOTO)

Fudbal -

Trener fudbalera Atletika Dijego Simeone bio je u centru pažnje posle pobede Atletika nad Juventusom u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Jorgandžije su stekle prednost golovima Himeneza u 78. i Godina u 83. minutu, a oba pogotka su usledila nakon onog koji je prethodno poništen Alvaru Morati.

Sve to je navelo trener Atletika Dijega Simeonea da reaguje impulsivno, pa je prvi gol proslavio držeći se za međunožje. Slično je uradio i kao fudbaler, dok je nosio dres Lacija.

BATE je priredio senzaciju u Belorusiji pobedivši Arsenal sa 1:0 i večeras (18.55) će na Emirejtsu probati da odbrani tu prednost. Kvota na keca je 1,12, a na duplu šansu X2 čak 6,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - BATE.

"Ovaj potez izveo sam i na meču Lacio – Bolonja. Sad sam ga ponovio kako bih našim navijačim stavio do znanja da imamo m.... Poruka nije namenjena nikom drugom, do pristalicama mog kluba", rekao je Simeone posle utakmice.

"Nije lep gest. Priznajem to, ali osećao sam potrebu da uradim to što sam uradio. Teška utakmica, baš smo se borili, Dijego Kosta je istrčao na teren iako nije 100 odsto spreman. E, zato sam morao da pokažem kako smo se osećali. Mogu samo da se izvinim svima koji su se osetili uvređenim, međutim, ovo je bilo iz srca", zaključio je on.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track