REKLI SU MI DA MORAM DA PLATIM AKO HOĆU DA IGRAM ZA REPREZENTACIJU NA MUNDIJALU! Legendarni srpski fudbaler šokirao fudbalsku javnost! Rambo Petković otkrio zašto nije igrao na SP 1998.
Foto: Starsport©

ucena

REKLI SU MI DA MORAM DA PLATIM AKO HOĆU DA IGRAM ZA REPREZENTACIJU NA MUNDIJALU! Legendarni srpski fudbaler šokirao fudbalsku javnost! Rambo Petković otkrio zašto nije igrao na SP 1998.

Fudbal -

Legendarni srpski fudbaler Dejan Rambo Petković tvrdi da nije bio na spisku putnika za Mundijal u Francuskoj 1998. godine jer nije želeo da plati veliku sumu novca da se na njemu nađe!

Gostujući u emisiji "SportTv" brazilskog GloboEsportea Petković je otkrio skandalozne detalje.

"Rekli su mi da su petorica ili šestorica igrača već platili. Ako platiš, ideš na Svetsko prvenstvo. Nije mi to saopštio niko iz reprezentacije direktno, već su mi poruku poslali preko posrednika".

Petković nije želeo da prihvati nepristojnu ponudu.

"Odbio sam", rekao je Rambo, a šokirani voditelj je samo dodao:

"Izgubio si Svetsko prvenstvo, ali si sačuvao principe".

foto: Starsport©

U fudbalskim krugovima godinama je kružila priča da su pojedini igrači plaćali sumu od 150.000 nemačkih maraka kako bi dobili mesto na Mundijalu u Francuskoj.

Nažalost, drugu stranu priče nikada nećemo saznati, jer su akteri u međuvremenu preminuli. Naime, predsednik FS Jugoslavije bio je Miljan Miljanić, generalni sekretar Branko Bulatovića, a selektor reprezentacije Slobodan Santrač.

Jugoslavija je na Svetskom prvenstvu u Francuskoj eliminisana u osmini finala od Holandije (1:2).

Zvezda je delovala sjajno na početku proleća protiv Vojvodine, i puna samopouzdanja je otišla u Surdulicu, gde od 17.00 igra s Radnikom. Kvota na pobedu gostiju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik - Zvezda.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track